spot_img

Blero i bashkon Tarën me të dashurën e tij

spot_img

Blero duket se po e vazhdon mirë lidhjen e tij të dashurisë së trazuar për ca kohë.

Se gjithçka po shkon perfekt, e tregon edhe postimi i fundit i tij.

Ai ka publikuar një shkrepje nga ashensori ku shfaqet me vajzën, Tarën dhe partneren e tij të re, ende misterioze.
Fytyrën e saj e ka mbuluar sërish teksa ato i ka konsideruar ‘dy të përjetshmet’ (e tij).

Duket se partnerja e re e ka edhe aminin e Tarës.

Blero duket se po e vazhdon mirë lidhjen e tij të dashurisë së trazuar për ca kohë.

Se gjithçka po shkon perfekt, e tregon edhe postimi i fundit i tij.

Ai ka publikuar një shkrepje nga ashensori ku shfaqet me vajzën, Tarën dhe partneren e tij të re, ende misterioze.
Fytyrën e saj e ka mbuluar sërish teksa ato i ka konsideruar ‘dy të përjetshmet’ (e tij).

Duket se partnerja e re e ka edhe aminin e Tarës.

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

NGJARJE TË TJERA

spot_img
spot_img