spot_imgspot_img

Enndo i këndon Biondinës, këtë gjë e tregon në klip

spot_img

Ai është një nga artistët e rinj të Reina Entertaiment.

Fjala është për Enndon, këngëtarin i cili tashmë në kanalin Youtube e ka hedhur këngën e re, të titulluar ‘Biondinë’, shkruan Syri Kosova.

Teksti dhe melodia e këngës janë bërë nga vet Enddo dhe Anton Beatz, madje, ky i fundit ka kryer producimin në tërësi.

‘Biondinë’ u finalizua edhe me klip nga Setonscreen, duke u xhiruar në kështjellën e Prizrenit dhe duke nxjerr në pah bukuritë e qytetit nga lart.

Ai është një nga artistët e rinj të Reina Entertaiment.

Fjala është për Enndon, këngëtarin i cili tashmë në kanalin Youtube e ka hedhur këngën e re, të titulluar ‘Biondinë’, shkruan Syri Kosova.

Teksti dhe melodia e këngës janë bërë nga vet Enddo dhe Anton Beatz, madje, ky i fundit ka kryer producimin në tërësi.

‘Biondinë’ u finalizua edhe me klip nga Setonscreen, duke u xhiruar në kështjellën e Prizrenit dhe duke nxjerr në pah bukuritë e qytetit nga lart.

spot_img

NGJARJE TË TJERA

spot_img