Bora Zemani dhe Atdheu bashkë në makinë, ndalohen nga policia!

Moderatorja shqiptare, Bora Zemani vazhdon të jetë emri më i komentuar në mediet rozë/

Trekëndëshi Donald-Bora-Beatrix më së shumti ka prekur moderatoren e cila deri më tani nuk ka reaguar për asgjë.Së fundi, Kryefjala.com ka siguruar disa foto ku shihet Atdheu teksa ndalohet nga policia dhe në veturën e tij sipas këtyre burimeve është Bora Zemani.

Më poshtë gjeni pamjet.

Moderatorja shqiptare, Bora Zemani vazhdon të jetë emri më i komentuar në mediet rozë/

Trekëndëshi Donald-Bora-Beatrix më së shumti ka prekur moderatoren e cila deri më tani nuk ka reaguar për asgjë.Së fundi, Kryefjala.com ka siguruar disa foto ku shihet Atdheu teksa ndalohet nga policia dhe në veturën e tij sipas këtyre burimeve është Bora Zemani.

Më poshtë gjeni pamjet.

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -