Burim Berisha priti në takim zyrtarë të lartë nga SRP Schneider and Partner’ 2021/09/24 – 11:08

Kryetari Berisha priti në një takim Edit Kovacs dhe Arian Dragaçina nga “SRP Schneider and Partner”, kompani konsulente e angazhuar si pjesë e studimit të fizibilitetit për projektin e ardhshëm rreth menaxhimit të ujërave të zeza dhe ujërave atmosferike në komunën e Fushë Kosovës dhe të komunave të regjionit, pra Prishtinës, Obiliqit dhe Graçanicës.

Kryetari Berisha ofroi gjithë mbështetjen e komunës për realizimin e këtij projekti afatgjatë që është në interes të qytetarëve të komunës së Fushë Kosovës, kurse Edit Kovacs falënderoi për pritje kryetarin Berisha duke vlerësuar lartë këtë takim.

Kryetari Berisha priti në një takim Edit Kovacs dhe Arian Dragaçina nga “SRP Schneider and Partner”, kompani konsulente e angazhuar si pjesë e studimit të fizibilitetit për projektin e ardhshëm rreth menaxhimit të ujërave të zeza dhe ujërave atmosferike në komunën e Fushë Kosovës dhe të komunave të regjionit, pra Prishtinës, Obiliqit dhe Graçanicës.

Kryetari Berisha ofroi gjithë mbështetjen e komunës për realizimin e këtij projekti afatgjatë që është në interes të qytetarëve të komunës së Fushë Kosovës, kurse Edit Kovacs falënderoi për pritje kryetarin Berisha duke vlerësuar lartë këtë takim.

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -