spot_img

CIMA Construction me projektin gjigant edhe në Lagjen e Muhaxherëve në Prishtinë

spot_img

CIMA Construction krahas realizimit të suksesshëm në pjesë të ndryshme të kryeqyetit vazhdon me projektin gjigant edhe në Lagjen e Muhaxherëve.

Me shumë krenari, dëshirojmë t’ju njoftojmë se hapi i parë drejt krijimit të një ambienti të ri dhe të veçantë është bërë!

Cima Residence është nisur zyrtarisht me ndërtimet e saja në Lagjen e Muhaxherëve në Prishtinë. Ky është një projekti që sjell një frymë të re moderniteti dhe komoditeti në qytetin tonë, duke krijuar një hapësirë të veçantë për jetesën tuaj.

Arkitektura moderne, materiale të cilësisë së lartë dhe teknologjia e fundit janë vetëm disa nga atributet që do ta bëjnë Cima Residence një prej ndërtimeve më të veçanta në qytetin e Prishtinës.

Për më shumë informata klikoni në linkun më poshtë:👇
https://cimaks.com/ne-ndertim/kompleksi-cima-residence

Zyra Qendrore: +38349 509 090

✉️ [email protected]
#cima #construction #nendertojme #prishtinë #fushëkosovë #prizren #ferizaj #suharekë #lipjan


CIMA Construction krahas realizimit të suksesshëm në pjesë të ndryshme të kryeqyetit vazhdon me projektin gjigant edhe në Lagjen e Muhaxherëve.

Me shumë krenari, dëshirojmë t’ju njoftojmë se hapi i parë drejt krijimit të një ambienti të ri dhe të veçantë është bërë!

Cima Residence është nisur zyrtarisht me ndërtimet e saja në Lagjen e Muhaxherëve në Prishtinë. Ky është një projekti që sjell një frymë të re moderniteti dhe komoditeti në qytetin tonë, duke krijuar një hapësirë të veçantë për jetesën tuaj.

Arkitektura moderne, materiale të cilësisë së lartë dhe teknologjia e fundit janë vetëm disa nga atributet që do ta bëjnë Cima Residence një prej ndërtimeve më të veçanta në qytetin e Prishtinës.

Për më shumë informata klikoni në linkun më poshtë:👇
https://cimaks.com/ne-ndertim/kompleksi-cima-residence

Zyra Qendrore: +38349 509 090

✉️ [email protected]
#cima #construction #nendertojme #prishtinë #fushëkosovë #prizren #ferizaj #suharekë #lipjan


spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

NGJARJE TË TJERA

spot_img
spot_img