Cozman i jep fund lidhjes, e dashura e tij: Nuk është turp të ndahemi

Ishte hera e parë që nga ndarja me këngëtaren Tuna që reperi filloi një lidhje të re dashurie duke e bërë edhe publike.

Cozman, nisi lidhjen e re e cila siç duket nuk i zgjati edhe aq shumë, shkruan lajmi.net.

Ndërkohë, së fundmi në një intervistë për emisionin “Shqipëria Live”, partnerja e reperit njoftoi se lidhja e tyre ka përfunduar duke zbuluar edhe arsyen.

“Ai është person shumë i mirë, por ndonjëherë dashuria kalon në xhelozi të tepërt e posesivitet. Nuk kishte dhunë, por kishte tendenca toksike. Pas ndarjes, më ka ndihmuar shumë familja, e cila më ka pritur shumë krahë hapur dhe më ka mbështetur”, ka thënë ndër të tjera ish-partnerja e tij.

Tutje ajo shtoi: “Unë jam person që parapëlqej paqen edhe harmoninë edhe në momentin që hyjnë mes lidhjes xhelozira, posesiviteti, toksiciteti e këto ndjenja negative, unë e ndjeva veten dhe vlerat e mia e moralin tim të cënuar. Ky ishte problemi më i madh mospërputhja e vlerave.
Ai është person shumë i mirë, por ndonjëherë dashuria kalon në xhelozi të tepërt e posesivitet. Nuk kishte dhunë, por kishte tendenca toksike. Pas ndarjes, më ka ndihmuar shumë familja, e cila më ka pritur shumë krahë hapur dhe më ka mbështetur. Shoqëria po ashtu si edhe konsulenti im. Pasi nuk e kam përjetuar mirë ndarjen dhe ende po kaloj një periudhë të vështirë. Unë mendoj se ka shumë rëndësi komunikimi dhe ndjesia që mos të ndihesh vetëm në lidhje. Nuk është turp të kërkosh ndihmë e as nuk është turp të ndahemi”.

Ishte hera e parë që nga ndarja me këngëtaren Tuna që reperi filloi një lidhje të re dashurie duke e bërë edhe publike.

Cozman, nisi lidhjen e re e cila siç duket nuk i zgjati edhe aq shumë, shkruan lajmi.net.

Ndërkohë, së fundmi në një intervistë për emisionin “Shqipëria Live”, partnerja e reperit njoftoi se lidhja e tyre ka përfunduar duke zbuluar edhe arsyen.

“Ai është person shumë i mirë, por ndonjëherë dashuria kalon në xhelozi të tepërt e posesivitet. Nuk kishte dhunë, por kishte tendenca toksike. Pas ndarjes, më ka ndihmuar shumë familja, e cila më ka pritur shumë krahë hapur dhe më ka mbështetur”, ka thënë ndër të tjera ish-partnerja e tij.

Tutje ajo shtoi: “Unë jam person që parapëlqej paqen edhe harmoninë edhe në momentin që hyjnë mes lidhjes xhelozira, posesiviteti, toksiciteti e këto ndjenja negative, unë e ndjeva veten dhe vlerat e mia e moralin tim të cënuar. Ky ishte problemi më i madh mospërputhja e vlerave.
Ai është person shumë i mirë, por ndonjëherë dashuria kalon në xhelozi të tepërt e posesivitet. Nuk kishte dhunë, por kishte tendenca toksike. Pas ndarjes, më ka ndihmuar shumë familja, e cila më ka pritur shumë krahë hapur dhe më ka mbështetur. Shoqëria po ashtu si edhe konsulenti im. Pasi nuk e kam përjetuar mirë ndarjen dhe ende po kaloj një periudhë të vështirë. Unë mendoj se ka shumë rëndësi komunikimi dhe ndjesia që mos të ndihesh vetëm në lidhje. Nuk është turp të kërkosh ndihmë e as nuk është turp të ndahemi”.

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -