Gjakovari e godet me thikë në stomak gruan e tij

Policia e Kosovës ka arrestuar një person në Gjakovë.

I njëjti ka sulmuar fizikisht viktimën femër kosovare – bashkëshorten e tij duke e goditur në stomak me një mjet të mprehtë.

Viktima ka pranuar tretman mjekësor dhe më pas është liruar.

Me vendim të prokurorit i dyshuari është dërguar në mbajtje.

Policia e Kosovës ka arrestuar një person në Gjakovë.

I njëjti ka sulmuar fizikisht viktimën femër kosovare – bashkëshorten e tij duke e goditur në stomak me një mjet të mprehtë.

Viktima ka pranuar tretman mjekësor dhe më pas është liruar.

Me vendim të prokurorit i dyshuari është dërguar në mbajtje.

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -