Del video / Kështu u godit me veturë një person në Gjilan

Me 8 janar të këtij viti 54 vjeçarja, Myrvete Spahiuderisa po kalonte rrugën në vend kalimin për këmbësor rreth orës 15.07 në rrugën “Marie Shllaku” në Gjilan ajo është goditur nga një veturë duke i shkaktuar lëndime trupore.

“Syri.net”, mëson se e aksidentuara është gruaja e ushtruesit të detyrës së kryetarit të degës së Gjykatës Themelore në Viti, Berat Spahiu.

Derisa ajo nga aksidenti në vend kalimin për këmbësor si shkak i goditjes ka pësuar lëndime të ndryshme, ku ka të thyer njërën këmbë, ka po ashtu një unazë të krisur, lëndim koke, shtypje gjyksi e lëndime tjera.

Ngasësi i automjetit ishte arrestuar e më pas ishte liruar në procedurë të rregulltë për veprën shkaktim i rrezikut të përgjithshëm.

E aksidentet në atë pjesë janë jo të rralla si shkak i parkimeve të veturave jo vetëm në trotuar, por edhe në rrugë dhe atë në vendkalimet për këmbësor. E njëjta situatë kaosi mbrtëron edhe përball Univesitetit të Gjilanit dhe tek rruga nga Ambulanta kryesore deri tek Kazerma e Ushtrisë, për shkak të aministës që bëhet nga ana e inspeksionit e policisë apo favoret ndaj disa bizneseve aty pari.

Për këtë gjendje disa herë dhe aksidentet janë informuar edhe udhëheqësia e lartë e policisë rajonale e lokale dhe inspektorati, por që nuk ka pasur veprime.

Derisa vazhdon anarkia e mos veprimi i shtetit, aksidentet nuk ndalen duke pësuar qytetarët.

Të rikujtojmë se mos veprimi është vepër penale dhe herët apo vonë përgjegjësit do të japin përgjegjësi.

Nga Policia kanë informuar lidhur me aksidentin, i cili sipas tyre kishte ndodhur në rrugën “Maria Shllaku”, në Gjilan me 8 janar të këtij viti.

Ku vozitësi mashkull kosovar nga pakujdesia ka goditur këmbësorën femër kosovare.

Si pasojë, lëndime trupore ka marr këmbësorja e cila është dërguar në Spitalin e Gjilanit për tretman mjekësor. Me vendim të prokurorit, rasti shkon në procedurë të rregullt.

Derisa rasti nga policia ishte cilësuar si aksident trafiku me lëndime.

Nga ana tjetër policia dhe inspeksioni vazhdojnë tia hedhin fjain njëra tjetër për mos veprime, derisa prokuroria për këtë mes apo mos veprime vazhdon të mbetet e heshtur.

SHIKONI NË ANËN E MAJTË TË VIDEOS, TEK CEPI LARTË

Me 8 janar të këtij viti 54 vjeçarja, Myrvete Spahiuderisa po kalonte rrugën në vend kalimin për këmbësor rreth orës 15.07 në rrugën “Marie Shllaku” në Gjilan ajo është goditur nga një veturë duke i shkaktuar lëndime trupore.

“Syri.net”, mëson se e aksidentuara është gruaja e ushtruesit të detyrës së kryetarit të degës së Gjykatës Themelore në Viti, Berat Spahiu.

Derisa ajo nga aksidenti në vend kalimin për këmbësor si shkak i goditjes ka pësuar lëndime të ndryshme, ku ka të thyer njërën këmbë, ka po ashtu një unazë të krisur, lëndim koke, shtypje gjyksi e lëndime tjera.

Ngasësi i automjetit ishte arrestuar e më pas ishte liruar në procedurë të rregulltë për veprën shkaktim i rrezikut të përgjithshëm.

E aksidentet në atë pjesë janë jo të rralla si shkak i parkimeve të veturave jo vetëm në trotuar, por edhe në rrugë dhe atë në vendkalimet për këmbësor. E njëjta situatë kaosi mbrtëron edhe përball Univesitetit të Gjilanit dhe tek rruga nga Ambulanta kryesore deri tek Kazerma e Ushtrisë, për shkak të aministës që bëhet nga ana e inspeksionit e policisë apo favoret ndaj disa bizneseve aty pari.

Për këtë gjendje disa herë dhe aksidentet janë informuar edhe udhëheqësia e lartë e policisë rajonale e lokale dhe inspektorati, por që nuk ka pasur veprime.

Derisa vazhdon anarkia e mos veprimi i shtetit, aksidentet nuk ndalen duke pësuar qytetarët.

Të rikujtojmë se mos veprimi është vepër penale dhe herët apo vonë përgjegjësit do të japin përgjegjësi.

Nga Policia kanë informuar lidhur me aksidentin, i cili sipas tyre kishte ndodhur në rrugën “Maria Shllaku”, në Gjilan me 8 janar të këtij viti.

Ku vozitësi mashkull kosovar nga pakujdesia ka goditur këmbësorën femër kosovare.

Si pasojë, lëndime trupore ka marr këmbësorja e cila është dërguar në Spitalin e Gjilanit për tretman mjekësor. Me vendim të prokurorit, rasti shkon në procedurë të rregullt.

Derisa rasti nga policia ishte cilësuar si aksident trafiku me lëndime.

Nga ana tjetër policia dhe inspeksioni vazhdojnë tia hedhin fjain njëra tjetër për mos veprime, derisa prokuroria për këtë mes apo mos veprime vazhdon të mbetet e heshtur.

SHIKONI NË ANËN E MAJTË TË VIDEOS, TEK CEPI LARTË

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -