Identik sikurse Albin Kurti, aktori i Portokallisë me interpretim gjenial të kryeministrit kosovar

Një interpretim dhe dukje identike sikurse kryeministri i Republikës, Albin Kurti.

Portokalli sjellë disa skeçe ku shihet Kurti dhe kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama.

Më poshtë, disa video.

Një interpretim dhe dukje identike sikurse kryeministri i Republikës, Albin Kurti.

Portokalli sjellë disa skeçe ku shihet Kurti dhe kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama.

Më poshtë, disa video.

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -