spot_img

Izmir Zeqiri betohet si kryetar i ri i Zubin Potokut

spot_img

Izmir Zeqiri është betuar si kryetar i ri i komunës së Zubin Potokut.

“Unë Izmir Zeqiri betohem ose deklaroj solemnisht që do t’i kryej detyrat dhe do t’i ushtroj kompetencat si kryetar i komunës ë Zubin Potokut me nder, besnikëri, në mënyrë të paanshme, me ndërgjegje dhe në pajtim me ligjin, në mënyrë që t’i siguroj kushte për një jetë të qetë për të gjithë”, tha ai.

Ai ishte kandidat i PDK-së në zgjedhjet e 23 prillit që u mbajtën në katër komunat veriore.

Izmir Zeqiri është betuar si kryetar i ri i komunës së Zubin Potokut.

“Unë Izmir Zeqiri betohem ose deklaroj solemnisht që do t’i kryej detyrat dhe do t’i ushtroj kompetencat si kryetar i komunës ë Zubin Potokut me nder, besnikëri, në mënyrë të paanshme, me ndërgjegje dhe në pajtim me ligjin, në mënyrë që t’i siguroj kushte për një jetë të qetë për të gjithë”, tha ai.

Ai ishte kandidat i PDK-së në zgjedhjet e 23 prillit që u mbajtën në katër komunat veriore.

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

NGJARJE TË TJERA

spot_img
spot_img