Ja si e ndryshoi në pamje leku, 52 vjeçarin i cili është burri i Adelina Tahirit

ërveç vetës Adelina ka filluar t’i bëj ndryshimet edhe burrit.

Ajo duke qenë aktive me postime të shumta, gjithmonë kalon në lajm/

Këtë herë, në imazhin e publikuar shihet që burri i saj ka mbjellur flokët dhe duket krejt ndryshe.

Përndryshe burri i saj është 52 vjeçar

Për më shumë, shikojeni.

ërveç vetës Adelina ka filluar t’i bëj ndryshimet edhe burrit.

Ajo duke qenë aktive me postime të shumta, gjithmonë kalon në lajm/

Këtë herë, në imazhin e publikuar shihet që burri i saj ka mbjellur flokët dhe duket krejt ndryshe.

Përndryshe burri i saj është 52 vjeçar

Për më shumë, shikojeni.

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -