Ja si ka ndryshuar Zana Krasniqi ish ‘Miss Kosova’

ikur ishte modelja më e famshme dhe më e angazhuar, por jo më.

Ndonëse nuk dihet se për çfarë arsye e la botën e modës, Zana është mbajtur fuqishëm në mend nga publiku.

Ajo, u shpall “Miss Universe Kosova” dhe pati një karrierë disa vjeçare në SHBA, ku kishte edhe disa kontrata me rëndësi me agjensi mjaftë influente.

Zana, u rikthye në Kosovë duke lënë pas karrieren si modele në Amerikë dhe pas shumë vitesh ja ku kthehet me një set të ri fotografik nga Artan Korenica.

 

ikur ishte modelja më e famshme dhe më e angazhuar, por jo më.

Ndonëse nuk dihet se për çfarë arsye e la botën e modës, Zana është mbajtur fuqishëm në mend nga publiku.

Ajo, u shpall “Miss Universe Kosova” dhe pati një karrierë disa vjeçare në SHBA, ku kishte edhe disa kontrata me rëndësi me agjensi mjaftë influente.

Zana, u rikthye në Kosovë duke lënë pas karrieren si modele në Amerikë dhe pas shumë vitesh ja ku kthehet me një set të ri fotografik nga Artan Korenica.

 

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -