Kadri Veseli arrin në shtëpinë e tij në Broboniq

Ish-kryeparlamentari i Kosovës, Kadri Veseli, i cili po mbahet në Qendrën e Paraburgimit në Hagë, si i akuzuar për krime lufte, po qëndron për vizitë familjare sot në Kosovë.

I përcjellë nga makina të EULEX-it e Policisë së Kosovës, ai ka shkuar në vendin e tij të lindjes, në Broboniq të Mitrovicës.

Në oborrin e shtëpisë së tij përveç forcave të rendit, është parë edhe ish-zëdhënësi i PDK-së, Avni Bytyqi.

Vizita e Veselit lidhet me vdekjen e nënës së tij, të cilën ai e humbi tre ditë më parë dhe nuk arriti që të vinte në varrimin e saj.

 

Ish-kryeparlamentari i Kosovës, Kadri Veseli, i cili po mbahet në Qendrën e Paraburgimit në Hagë, si i akuzuar për krime lufte, po qëndron për vizitë familjare sot në Kosovë.

I përcjellë nga makina të EULEX-it e Policisë së Kosovës, ai ka shkuar në vendin e tij të lindjes, në Broboniq të Mitrovicës.

Në oborrin e shtëpisë së tij përveç forcave të rendit, është parë edhe ish-zëdhënësi i PDK-së, Avni Bytyqi.

Vizita e Veselit lidhet me vdekjen e nënës së tij, të cilën ai e humbi tre ditë më parë dhe nuk arriti që të vinte në varrimin e saj.

 

spot_img

NGJARJE TË TJERA