Këta janë dy personat e parë që do t’i bashkohen partisë së Vjosa Osmanit (FOTO)

2 drejtorët e shkarkuar nga LDK-ja do t’i bashkohen Vjosa Osmani në partinë e re, e përkrahin Agim Bahtirin për kryetar
Bekim Muja dhe Tafil Peci, drejtorë në Komunën e Mitrovicës, ditë më parë u shkarkuan nga dega e LDK-së në Mitrovicë.

Dy drejtorët ishin emëruar drejtor në Drejtorinë e Prokurimit dhe atë të Kuluturës, Rinisë dhe Sportit, pasi të njejtit kishin përkrahur Agim Bahtirin gjatë balotazhit në zgjedhjet lokale të vitit 2017.

Mirëpo pas këtij veprimi, dega e LDK-së në Mitrovicë nisi t’i lë anash në aktivitete dhe organizime, deri edhe kur i shkarkojë nga partia.

Media lokale nga Mitrovica, merr vesh se të njetit do t’i bashkëngjiten subjektit të formuar nga Vjosa Osmani.

Në rast se iniciativa qytetare e udhëhequr nga Vjosa Osmani, nuk paraqet kandidat për kryetar të Mitrovicës, të dy drejtorët do ta përkrahin kandidaturën e Agim Bahtirit për kryetar të Komunës.

2 drejtorët e shkarkuar nga LDK-ja do t’i bashkohen Vjosa Osmani në partinë e re, e përkrahin Agim Bahtirin për kryetar
Bekim Muja dhe Tafil Peci, drejtorë në Komunën e Mitrovicës, ditë më parë u shkarkuan nga dega e LDK-së në Mitrovicë.

Dy drejtorët ishin emëruar drejtor në Drejtorinë e Prokurimit dhe atë të Kuluturës, Rinisë dhe Sportit, pasi të njejtit kishin përkrahur Agim Bahtirin gjatë balotazhit në zgjedhjet lokale të vitit 2017.

Mirëpo pas këtij veprimi, dega e LDK-së në Mitrovicë nisi t’i lë anash në aktivitete dhe organizime, deri edhe kur i shkarkojë nga partia.

Media lokale nga Mitrovica, merr vesh se të njetit do t’i bashkëngjiten subjektit të formuar nga Vjosa Osmani.

Në rast se iniciativa qytetare e udhëhequr nga Vjosa Osmani, nuk paraqet kandidat për kryetar të Mitrovicës, të dy drejtorët do ta përkrahin kandidaturën e Agim Bahtirit për kryetar të Komunës.

- Reklamë nga Gjirafa -

Artikuj të ngjashëm

MOTISOT
Minutë pas minute

Republic of Kosovo
clear sky
8 ° C
9.4 °
7 °
81 %
0.5kmh
0 %
Wed
17 °
Thu
16 °
Fri
14 °
Sat
15 °
Sun
5 °

LAJMET E FUNDIT