spot_imgspot_img

Kokë e këmbë – Detajet që një mashkull dallon tek ju brenda vetëm një takimi

spot_img

Përtej zgjedhjeve të stilit ne bëjmë gjithçka që është e mundur për të treguar më të mirën nga vetja, pa patur dijeni se burrat do të shikojnë detaje shumë precize.

A keni një takim të parë me një djalë që ju pëlqen dhe nuk dini çfarë të bëni për t’i bërë përshtypje? Thjesht përdorni disa truke të vogla për të qenë të suksesshëm.

Burrat, në fakt, gjithmonë i kushtojnë vëmendje detajeve, nga flokët tek të brendshmet.

Takimi i parë është gjithmonë një moment “aktual” për një çift që fillon të njohë njëri-tjetrin, nuk është rastësi që jetohet gjithmonë me një ankth dhe emocion të caktuar. Për shembull, gratë, mendojnë për një pamje perfekte, edhe nëse të gjitha kombinimet që ato krijuan nuk i përshtateshin situatës.

Përtej zgjedhjeve të stilit ne bëjmë gjithçka që është e mundur për të treguar më të mirën nga vetja, pa patur dijeni se burrat do të shikojnë detaje shumë precize.

Për t’i zbuluar ato ishte Steve Santagati, një ekspert amerikan për çiftet, i cili në librin e tij të ri me titull “Manuali” tregoi cilat janë gjërat që burrat i shohin me të vërtetë seksi.

Të brendshmet – Pavarësisht nëse i lëshoni apo i fshihni me rroba të errëta, të brendshmet janë një nga gjërat, të cilat burrat i kushtojnë më shumë vëmendje gjatë një takimi. Në raste si këto, ata janë në gjendje të zhvillojnë vizionin “rrezet X”, duke imagjinuar në mënyrë të përsosur atë që ka poshtë rrobave të grave. Sikur të mos mjaftonte kjo, kur mban veshur të brendshmet e duhura, një grua ndihet seksi dhe e sigurt, duke tërhequr më shumë vëmendje. Ndalohen mbathjet dhe sytjenat që nuk përmirësojnë format, më mirë një veshje moderne, mbase me dantella ose transparenca të guximshme.

Flokët – Flokët janë sinonim i feminitetit dhe arrijnë të tërheqin vëmendjen e burrave që në shikimin e parë. Flokët e gjata janë më sensual sesa prerjet e shkurtra, por, përkundër kësaj, mjafton të përqendroheni në një krehje të rregullt për të qenë të suksesshëm: djemtë janë të çmendur për flokë të pastër dhe pak të lëshuar.

Veshja – Sipas klisheve, burrat nuk u kushtojnë vëmendje rrobave të veshura nga partneret e tyre, por gjërat ndryshojnë gjatë një takimi të parë. Kjo është arsyeja pse në raste të ngjashme duhet të përqendroheni në veshjet që nxjerrin në pah pikat e forta të trupit tuaj.

Këpucët – Këpucët e preferuara për burra? Ato me taka stileto, të afta për të bërë çdo pamje joshëse dhe për të rritur siluetën. Në momentin që ai bën komplimente për modelin e zgjedhur, do të thotë se ai u impresionua pozitivisht nga bukuria dhe stili i partneres së mundshme.

Syzet – Në një vështrim të zgjedhur për një takim të parë, syzet e diellit nuk mund të mungojnë, ato janë të afta të shtojnë një prekje misterioze në estetikën e dikujt. Prandaj do të ishte mirë të takoheshim gjatë kohës së aperitivit, duke pasur kështu mundësinë për të vazhduar ose përfunduar mbledhjen sipas përshtypjeve dhe dëshirave të dikujt. /Lajmi.net/

Përtej zgjedhjeve të stilit ne bëjmë gjithçka që është e mundur për të treguar më të mirën nga vetja, pa patur dijeni se burrat do të shikojnë detaje shumë precize.

A keni një takim të parë me një djalë që ju pëlqen dhe nuk dini çfarë të bëni për t’i bërë përshtypje? Thjesht përdorni disa truke të vogla për të qenë të suksesshëm.

Burrat, në fakt, gjithmonë i kushtojnë vëmendje detajeve, nga flokët tek të brendshmet.

Takimi i parë është gjithmonë një moment “aktual” për një çift që fillon të njohë njëri-tjetrin, nuk është rastësi që jetohet gjithmonë me një ankth dhe emocion të caktuar. Për shembull, gratë, mendojnë për një pamje perfekte, edhe nëse të gjitha kombinimet që ato krijuan nuk i përshtateshin situatës.

Përtej zgjedhjeve të stilit ne bëjmë gjithçka që është e mundur për të treguar më të mirën nga vetja, pa patur dijeni se burrat do të shikojnë detaje shumë precize.

Për t’i zbuluar ato ishte Steve Santagati, një ekspert amerikan për çiftet, i cili në librin e tij të ri me titull “Manuali” tregoi cilat janë gjërat që burrat i shohin me të vërtetë seksi.

Të brendshmet – Pavarësisht nëse i lëshoni apo i fshihni me rroba të errëta, të brendshmet janë një nga gjërat, të cilat burrat i kushtojnë më shumë vëmendje gjatë një takimi. Në raste si këto, ata janë në gjendje të zhvillojnë vizionin “rrezet X”, duke imagjinuar në mënyrë të përsosur atë që ka poshtë rrobave të grave. Sikur të mos mjaftonte kjo, kur mban veshur të brendshmet e duhura, një grua ndihet seksi dhe e sigurt, duke tërhequr më shumë vëmendje. Ndalohen mbathjet dhe sytjenat që nuk përmirësojnë format, më mirë një veshje moderne, mbase me dantella ose transparenca të guximshme.

Flokët – Flokët janë sinonim i feminitetit dhe arrijnë të tërheqin vëmendjen e burrave që në shikimin e parë. Flokët e gjata janë më sensual sesa prerjet e shkurtra, por, përkundër kësaj, mjafton të përqendroheni në një krehje të rregullt për të qenë të suksesshëm: djemtë janë të çmendur për flokë të pastër dhe pak të lëshuar.

Veshja – Sipas klisheve, burrat nuk u kushtojnë vëmendje rrobave të veshura nga partneret e tyre, por gjërat ndryshojnë gjatë një takimi të parë. Kjo është arsyeja pse në raste të ngjashme duhet të përqendroheni në veshjet që nxjerrin në pah pikat e forta të trupit tuaj.

Këpucët – Këpucët e preferuara për burra? Ato me taka stileto, të afta për të bërë çdo pamje joshëse dhe për të rritur siluetën. Në momentin që ai bën komplimente për modelin e zgjedhur, do të thotë se ai u impresionua pozitivisht nga bukuria dhe stili i partneres së mundshme.

Syzet – Në një vështrim të zgjedhur për një takim të parë, syzet e diellit nuk mund të mungojnë, ato janë të afta të shtojnë një prekje misterioze në estetikën e dikujt. Prandaj do të ishte mirë të takoheshim gjatë kohës së aperitivit, duke pasur kështu mundësinë për të vazhduar ose përfunduar mbledhjen sipas përshtypjeve dhe dëshirave të dikujt. /Lajmi.net/

spot_img

NGJARJE TË TJERA

spot_img