spot_img

Kristi dhe Jori kalojnë mbrëmjen bashkë, del video

spot_img

Pas daljes nga BBV duket se miqtë më të mirë kanë mbetur Kristi dhe Jori. Kujtojm se brenda shtëpisë së famshme marrëdhënia e tyre nuk ishte për tu duartrokitur.

Ama duket se miqtë e vërtetë nuk gjenden aty brenda dhe këtë na e tregon edhe Kristi me Jorin me daljet e tyre të herë pas hershme. Ka qenë modelja e cila ka treguar se mbrëmjn e djeshme ka darkuar me Kristin.

 

Pas daljes nga BBV duket se miqtë më të mirë kanë mbetur Kristi dhe Jori. Kujtojm se brenda shtëpisë së famshme marrëdhënia e tyre nuk ishte për tu duartrokitur.

Ama duket se miqtë e vërtetë nuk gjenden aty brenda dhe këtë na e tregon edhe Kristi me Jorin me daljet e tyre të herë pas hershme. Ka qenë modelja e cila ka treguar se mbrëmjn e djeshme ka darkuar me Kristin.

 

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

NGJARJE TË TJERA

spot_img
spot_img