spot_imgspot_img

Sadik Gashi emërohet drejtor ekzekutiv i OHTK-së

spot_img

Oda e Hotelerisë dhe Turizmit të Kosovës është duke vazhduar punën dhe angazhimet e saj në funksion të bizneseve anëtare.

Me qëllim të përfaqësimit sa më dinjitoz të subjekteve anëtare OHTK po bën përpjekje që pjesë të saj të ketë njerëz të duhur dhe që janë dëshmuar për profesionalizmin e lartë në profesionet që ata ushtrojnë.

Në funksion të jetësimit të këtij misioni, kryesia e ngushtë e OHKT-së në maratonën e konsolidimit të rradhëve të saj në mbledhjen e mbajtur më 16 maj 2023 ka emëruar z.Sadik Gashi drejtor ekzekutiv.

Drejtori Ekzekutiv z.Gashi ashtu si deri me tani do vazhdojë të jap kontributin e tij profesional në OHTK duke kryer me përkushtim të lartë të gjitha detyrat e përcaktuara në Statut dhe akte nënligjore të organizatës.

Drejtori Gashi është zotuar që së bashku me kryetarin z.Hysen Sogojeva dhe me pjesën tjetër të OHTK-së do të punojnë që organizata që ata përfaqësojnë të jetë zëri dhe ambasadori më i mirë i subjekteve anëtare.

Oda e Hotelerisë dhe Turizmit të Kosovës është duke vazhduar punën dhe angazhimet e saj në funksion të bizneseve anëtare.

Me qëllim të përfaqësimit sa më dinjitoz të subjekteve anëtare OHTK po bën përpjekje që pjesë të saj të ketë njerëz të duhur dhe që janë dëshmuar për profesionalizmin e lartë në profesionet që ata ushtrojnë.

Në funksion të jetësimit të këtij misioni, kryesia e ngushtë e OHKT-së në maratonën e konsolidimit të rradhëve të saj në mbledhjen e mbajtur më 16 maj 2023 ka emëruar z.Sadik Gashi drejtor ekzekutiv.

Drejtori Ekzekutiv z.Gashi ashtu si deri me tani do vazhdojë të jap kontributin e tij profesional në OHTK duke kryer me përkushtim të lartë të gjitha detyrat e përcaktuara në Statut dhe akte nënligjore të organizatës.

Drejtori Gashi është zotuar që së bashku me kryetarin z.Hysen Sogojeva dhe me pjesën tjetër të OHTK-së do të punojnë që organizata që ata përfaqësojnë të jetë zëri dhe ambasadori më i mirë i subjekteve anëtare.

spot_img
spot_img

NGJARJE TË TJERA

spot_img
spot_img