LAJMI I FUNDIT: Përleshen fizikisht deputetët e PDK-së me të VV-së

LAJMI I FUNDIT: Përleshen fizikisht deputetët e PDK-së me të VV-së

Para pak çastesh ka ndodhur një përplasje fizike ndërmjet deputetëve te PDK-së dhe atyre të Vetëvendosjes.

Përplasja ka ndodhur ndërmjet Hajdar Beqës së PDK-së dhe Besim Muzaqit të Vetëvendosjes.

Menjëherë kanë ndërhyre deputetët tjerë që të mos vazhdojë përplasja.

E gjitha kjo ndodhi për shkak të mënyrës se si drejtohej seanca nga Saranda Bogujevci.

Fillimisht LDK e lëshoi seancën, për ta lëshuar më pas edhe PDK.

Kjo në shenjë pakënaqësie me sjelljen e kryesues së seancës, Saranda Bogujevci.

Është shefi i deputetëve të PDK-së, Abelard Tahiri ai i cili ka njoftuar për këtë vendim të PDK-së.

Tahiri i tha Bogujevcit se për shkak të sjelljes së saj dhe paditurisë së saj që ta drejtoj seancën, ata e lëshojnë këtë seancë.

Menjehëherë pas vendit të PDK-së për ta lëshuar seancën, kryesuesja e seancës ka kërkuar pauzë 15 minutëshe.

LAJMI I FUNDIT: Përleshen fizikisht deputetët e PDK-së me të VV-së

Para pak çastesh ka ndodhur një përplasje fizike ndërmjet deputetëve te PDK-së dhe atyre të Vetëvendosjes.

Përplasja ka ndodhur ndërmjet Hajdar Beqës së PDK-së dhe Besim Muzaqit të Vetëvendosjes.

Menjëherë kanë ndërhyre deputetët tjerë që të mos vazhdojë përplasja.

E gjitha kjo ndodhi për shkak të mënyrës se si drejtohej seanca nga Saranda Bogujevci.

Fillimisht LDK e lëshoi seancën, për ta lëshuar më pas edhe PDK.

Kjo në shenjë pakënaqësie me sjelljen e kryesues së seancës, Saranda Bogujevci.

Është shefi i deputetëve të PDK-së, Abelard Tahiri ai i cili ka njoftuar për këtë vendim të PDK-së.

Tahiri i tha Bogujevcit se për shkak të sjelljes së saj dhe paditurisë së saj që ta drejtoj seancën, ata e lëshojnë këtë seancë.

Menjehëherë pas vendit të PDK-së për ta lëshuar seancën, kryesuesja e seancës ka kërkuar pauzë 15 minutëshe.

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -