Masakra e Buchas në Ukrainë – Gjendet i vdekur futbollisti i njohur ukrainas me familjen e tij

Është gjendur i vrarë, më pastaj i varrosusr në një varr masiv me nënën dhe babain e tij.

Bëhet fjalë për Oleksandr Sukhenko, i cili ishte futbollist ukrainas i lindur në vitin 1995, ku kishte luajtur në Ligën e Dytë të Ukrainës me ekipin rajonal të FC Kudrivka.

Anipse ai nuk luajti në liga prestigjioze, Sukhenko përsëri ishte shumë i njohur në Ukrainë

Megjithatë, orët e fundit ka mbërritur lajmi për vdekjen e tij tragjike.

Agjencia ukrainase UNIAN raportoi historinë e trishtë të sulmuesit të vrarë së bashku me nënën e tij Olga dhe babain Igor.

Mediat në Ukrainë raportojnë se forcat ruse i kishin premtuar Oleksandrit se nuk do t’iu ndodhte asgjë dhe se do të ktheheshin të gjallë, por kjo nuk ndodhi, tani vërhet qartë epilogu i cili është dramatik.

Është gjendur i vrarë, më pastaj i varrosusr në një varr masiv me nënën dhe babain e tij.

Bëhet fjalë për Oleksandr Sukhenko, i cili ishte futbollist ukrainas i lindur në vitin 1995, ku kishte luajtur në Ligën e Dytë të Ukrainës me ekipin rajonal të FC Kudrivka.

Anipse ai nuk luajti në liga prestigjioze, Sukhenko përsëri ishte shumë i njohur në Ukrainë

Megjithatë, orët e fundit ka mbërritur lajmi për vdekjen e tij tragjike.

Agjencia ukrainase UNIAN raportoi historinë e trishtë të sulmuesit të vrarë së bashku me nënën e tij Olga dhe babain Igor.

Mediat në Ukrainë raportojnë se forcat ruse i kishin premtuar Oleksandrit se nuk do t’iu ndodhte asgjë dhe se do të ktheheshin të gjallë, por kjo nuk ndodhi, tani vërhet qartë epilogu i cili është dramatik.

spot_img

NGJARJE TË TJERA