Mevlan Zeka e Ballkani megjithatë ndahen!

Para disa ditësh e vazhdoi kontratën edhe për një vit me Ballkanin, ndërsa të hënën sulmuesi Mevlan Zeka është larguar nga kampioni i Kosovës në futboll. Lajmin për largimin e Zekës, e ka konfirmuar edhe Ballkani në Facebook.

Sipas klubit, thuhet se shkëputja e marrëveshjes me Zekën ishte e dyanshme, pasi sulmuesi kërkonte minutazhë më të madhe në sezonin e ri.

“Klubi ynë ju njofton se pas dy vitesh së bashku kemi shkëputur kontratën me sulmuesin nga Gjakova, Mevlan Zeken. Kontrata u shkëput me marrëveshje të dyanshme, Zeka e kërkoi largimin nga klubi pasi që nuk i mjaftonte minutazha në lojë. Ne e respektuam vendimin e tij dhe i urojmë shumë suksese në karrierë!”, thuhet në njoftimin e Ballkanit.

Para disa ditësh e vazhdoi kontratën edhe për një vit me Ballkanin, ndërsa të hënën sulmuesi Mevlan Zeka është larguar nga kampioni i Kosovës në futboll. Lajmin për largimin e Zekës, e ka konfirmuar edhe Ballkani në Facebook.

Sipas klubit, thuhet se shkëputja e marrëveshjes me Zekën ishte e dyanshme, pasi sulmuesi kërkonte minutazhë më të madhe në sezonin e ri.

“Klubi ynë ju njofton se pas dy vitesh së bashku kemi shkëputur kontratën me sulmuesin nga Gjakova, Mevlan Zeken. Kontrata u shkëput me marrëveshje të dyanshme, Zeka e kërkoi largimin nga klubi pasi që nuk i mjaftonte minutazha në lojë. Ne e respektuam vendimin e tij dhe i urojmë shumë suksese në karrierë!”, thuhet në njoftimin e Ballkanit.

spot_img

NGJARJE TË TJERA