Momente prekëse! Babai përqafon shoferin që i aksidentoi të bijën, i kërkon vetëm diçka

Sapo kishte dalë në rrugë për kapur topin me të cilin po luante. Me të kaluar në rrugë, një 10 vjeçare e quajtur Hagata, përplaset nga një makinë që po drejtohej nga një shofer në moshë të re.

Pavarësisht se frenoi, shoferi s’mundi të evitonte përplasjen. Në vendin e ngjarjes erdhi policia, ndërsa vajza u dërgua në spital. Pësoi një frakturë në këmbë. Por pas gjithë kësaj skene, atje vjen babai i 10 vjeçares, i cili sheh shoferin në gjendje të rënduar psikike. Ky baba bën një gjest të pazakontë, shkon dhe e përqafon shoferin, i cili po qante dhe po kërkonte falje.

“Nuk kam nevojë të të fal. E qëllove ti vajzën time sepse doje? Ti nuk doje, ishte një aksident. E vetmja gjë që të kërkoj tani nga zemra, është të lutesh për të, që ajo t’i shpëtojë këtij aksidenti”-i thotë babai shoferit.

Momentet janë kapur në kamera, ndërsa ngjarja ndodhi në lagje të Kolombo-s në Brazil.

Vajza iu nënshtrua një ndërhyrje për shkak të frakturës në këmbë dhe lëndimeve që kishte marrë në pjesën e poshtme të trupit. Fatmirësisht ajo është në gjendje të mirë shëndetësore dhe nuk rrezikon jetën.

Sapo kishte dalë në rrugë për kapur topin me të cilin po luante. Me të kaluar në rrugë, një 10 vjeçare e quajtur Hagata, përplaset nga një makinë që po drejtohej nga një shofer në moshë të re.

Pavarësisht se frenoi, shoferi s’mundi të evitonte përplasjen. Në vendin e ngjarjes erdhi policia, ndërsa vajza u dërgua në spital. Pësoi një frakturë në këmbë. Por pas gjithë kësaj skene, atje vjen babai i 10 vjeçares, i cili sheh shoferin në gjendje të rënduar psikike. Ky baba bën një gjest të pazakontë, shkon dhe e përqafon shoferin, i cili po qante dhe po kërkonte falje.

“Nuk kam nevojë të të fal. E qëllove ti vajzën time sepse doje? Ti nuk doje, ishte një aksident. E vetmja gjë që të kërkoj tani nga zemra, është të lutesh për të, që ajo t’i shpëtojë këtij aksidenti”-i thotë babai shoferit.

Momentet janë kapur në kamera, ndërsa ngjarja ndodhi në lagje të Kolombo-s në Brazil.

Vajza iu nënshtrua një ndërhyrje për shkak të frakturës në këmbë dhe lëndimeve që kishte marrë në pjesën e poshtme të trupit. Fatmirësisht ajo është në gjendje të mirë shëndetësore dhe nuk rrezikon jetën.

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -