Momenti kur serbët në Veri e gjuajnë me gurë autoblindin e Policisë

Sot në Mitrovicën e Veriut, Policia e Kosovës ka kryer një aksion kundër kontrabanduesve të mallrave.

Ky aksion nuk u prit aspak mirë nga serbët që jetojnë atje pasi që sulmuan Policinë dhe tentuan të bllokojnë rrugën, shkruan Reporteri.net.

Në një video, shihet se si disa protestues serb me gurë sulmojnë një autoblind të Policisë së Kosovës.

Sot në Mitrovicën e Veriut, Policia e Kosovës ka kryer një aksion kundër kontrabanduesve të mallrave.

Ky aksion nuk u prit aspak mirë nga serbët që jetojnë atje pasi që sulmuan Policinë dhe tentuan të bllokojnë rrugën, shkruan Reporteri.net.

Në një video, shihet se si disa protestues serb me gurë sulmojnë një autoblind të Policisë së Kosovës.

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -