spot_img

Në Malishevë pacientit i largohet telefoni nga stomaku

spot_img

Një ordinancë private në Malishevë ka treguar të shtunën se ia kanë larguar telefonin nga stomaku një pacienti me çrregullime depresive.

Përmes një njoftimi ordinanca thotë se procedura është kryer me sukses.

“Largimi i trupit te huaj nga stomaku ( Telefon)!  Pacienti NN, me çrregullime depresive, duke u trajtuar per semundje te varshmerise, sillet nga familjaret ne ordinancen OSG ne Malishevë me ç’rast dhe i largohet trupi i huaj nga lukthi, me endoskop fleksibil duke manovruar me aksesoret perkates, me asistim te Dr. Taulant Kryeziu, infermiere Florida Shala, procedura kryhet me sukses pa komplikime! Pacienti referohet per trajtim te metejme tek psikiatri”, thuhet në njoftim.

Një ordinancë private në Malishevë ka treguar të shtunën se ia kanë larguar telefonin nga stomaku një pacienti me çrregullime depresive.

Përmes një njoftimi ordinanca thotë se procedura është kryer me sukses.

“Largimi i trupit te huaj nga stomaku ( Telefon)!  Pacienti NN, me çrregullime depresive, duke u trajtuar per semundje te varshmerise, sillet nga familjaret ne ordinancen OSG ne Malishevë me ç’rast dhe i largohet trupi i huaj nga lukthi, me endoskop fleksibil duke manovruar me aksesoret perkates, me asistim te Dr. Taulant Kryeziu, infermiere Florida Shala, procedura kryhet me sukses pa komplikime! Pacienti referohet per trajtim te metejme tek psikiatri”, thuhet në njoftim.

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

NGJARJE TË TJERA

spot_img
spot_img