Nga kryetar i Suharekës, mjek në ambulantë

Të rralla janë rastet kur një kryetar komune e shohim sërish në profesionin e tij. Sali Asllanaj ka qenë për tri mandate në krye të Komunës së Suharekës, por ai tani iu është kthyer zejës së tij të parë. Asllanaj siç shihet edhe në foto me mantilin e bardhë duket në vizita mjekësore në një shkollë të Komunës së Suharekës. Ai më parë ka qenë Kryetar i LDK, dega Suharekë dhe deputet i parlamentit të Kosovës nga LDK. Asllanaj në zgjedhjet e vitit 2017 ishte mundur nga kryetari aktual, Bali Muharremaj pasi katër vite më parë pikërisht nga ai kishte dalur fitues.

Të rralla janë rastet kur një kryetar komune e shohim sërish në profesionin e tij. Sali Asllanaj ka qenë për tri mandate në krye të Komunës së Suharekës, por ai tani iu është kthyer zejës së tij të parë. Asllanaj siç shihet edhe në foto me mantilin e bardhë duket në vizita mjekësore në një shkollë të Komunës së Suharekës. Ai më parë ka qenë Kryetar i LDK, dega Suharekë dhe deputet i parlamentit të Kosovës nga LDK. Asllanaj në zgjedhjet e vitit 2017 ishte mundur nga kryetari aktual, Bali Muharremaj pasi katër vite më parë pikërisht nga ai kishte dalur fitues.

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -