Njihuni me Elionin, make-up artistin 20 vjeçar shumë të talentuar i cili po i zbukuron yjet e ATV-së

Është shumë i talentuar dhe e ka idol Make-up artistin shqiptar me famë botërore, Mario Dedivanovic.

Jemi duke folur për Elion Qerimin, i cili është veç 20 vjeçar por, ka katër vite që punon si make-up artist, shkruan Albanian News

Së-fundmi Elioni është angazhuar edhe nga televizioni më ri në vend ATV, për tu kujdesur për grimin e shumë fytyrave publike që punojnë dhe që ftohen si mysafir në këtë televizion.

Se çfarë talenti është 20 vjeçari, mund t`i shihni fotot dhe videot më poshtë të cilat ai i poston në Instagram.

Aurora Sususi, prezantuese e lajmeve në televizionin ATV

Enilda Namligjiu, këngëtare në emisionin ‘E diela Vlen’

Flaka Vitaku, prezantuese e A23 në televizionin ATV

Doruntina Alshiqi, prezantuese Ekipit A, në televizionin ATV

Erona Salihu, prezantuese e lajmeve në ATV

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elion Qerimi (@elion_hair_mua)

Natalie Tahiri, prezantuese e sportit në ATV

Xheljane Tërbunja, prezantuese te emisioni ‘Veç Kesh’ në ATV

Engjellusha Cakaj, prezantuese te emisioni ‘No Filt’ në ATV

Vlera Fetahu, prezantuese te emisioni ‘E dila Vlen’ në ATV

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elion Qerimi (@elion_hair_mua)

Ira Asllani, prezantuese e motit në ATV

Është shumë i talentuar dhe e ka idol Make-up artistin shqiptar me famë botërore, Mario Dedivanovic.

Jemi duke folur për Elion Qerimin, i cili është veç 20 vjeçar por, ka katër vite që punon si make-up artist, shkruan Albanian News

Së-fundmi Elioni është angazhuar edhe nga televizioni më ri në vend ATV, për tu kujdesur për grimin e shumë fytyrave publike që punojnë dhe që ftohen si mysafir në këtë televizion.

Se çfarë talenti është 20 vjeçari, mund t`i shihni fotot dhe videot më poshtë të cilat ai i poston në Instagram.

Aurora Sususi, prezantuese e lajmeve në televizionin ATV

Enilda Namligjiu, këngëtare në emisionin ‘E diela Vlen’

Flaka Vitaku, prezantuese e A23 në televizionin ATV

Doruntina Alshiqi, prezantuese Ekipit A, në televizionin ATV

Erona Salihu, prezantuese e lajmeve në ATV

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elion Qerimi (@elion_hair_mua)

Natalie Tahiri, prezantuese e sportit në ATV

Xheljane Tërbunja, prezantuese te emisioni ‘Veç Kesh’ në ATV

Engjellusha Cakaj, prezantuese te emisioni ‘No Filt’ në ATV

Vlera Fetahu, prezantuese te emisioni ‘E dila Vlen’ në ATV

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elion Qerimi (@elion_hair_mua)

Ira Asllani, prezantuese e motit në ATV

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -