Përfundon dueli Joshua – Usyk, ky është fituesi

Para pak minutave ka përfunduar dueli në kategoritë e rënda WBO, WBA dhe IBF në boks, në mes të Anthony
Joshua dhe Oleksandr Usyk.

Është ukrainasi Usyk, ai i cili e ka mposhtur britanikun.

Lajmi do të përditësohet

Para pak minutave ka përfunduar dueli në kategoritë e rënda WBO, WBA dhe IBF në boks, në mes të Anthony
Joshua dhe Oleksandr Usyk.

Është ukrainasi Usyk, ai i cili e ka mposhtur britanikun.

Lajmi do të përditësohet

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -