Përfundon hedhja shortit për Euro 2024: Këto janë të gjitha grupet

spot_img

Është zhvilluar shorti për Kampionatin Evropian që do të mbahet në Gjermani.
Shqipëria është në Grupin B së bashku me Spanjën e Kroacinë, derisa skuadra e fundit në grup është Italia, shkruan lajmi.net.

Grupet e plota:

GRUPI A: Gjermani; Hungaria, Skocia, Zvicra
GRUPI B: Spanja; Shqipëria, Kroacia, Italia
GRUPI C: Anglia; Danimarka, Sllovenia, Serbia
GREPI D: Franca; Austria, Holanda, Fituesi i play-offit A
GRUPI E: Belgjika; Rumania, Sllovakia, Fituesi i play-offit B
GRUPI F: Portugalia; Turkia, Çekia, Fituesi i play-offit C

Përveç Gjermanisë nikoqire, 20 skuadra janë kualifikuar tani për turneun e verës së ardhshme, në mesin e të cila është edhe Shqipëria dhe tre vendet e mbetura do të vendosen përmes play-off-it në mars.

Në vazon e parë janë: Gjermania, Anglia, Franca, Spanja, Belgjika dhe Portugalia.

Në vazon e dytë, bashkë me Shqipërinë janë edhe Danimarka, Hungaria, Turqia, Rumania dhe Austria.

Në të tretën: Holanda, Skocia, Sllovenia, Sllovakia, Kroacia dhe Çekia.

Ndërsa në vazon e katërt: Italia, Serbia dhe Zvicra deri tani, si edhe tri vendet e “playoff”-it.

Kjo do të jetë hera e parë që Gjermania do ta organizojë këtë ngjarje si e bashkuar.

Dhjetë qytete do të jenë nikoqire, ndërsa takimet do të zhvillohen në 10-të stadiume të klasit botëror.

Kampionati Evropian i vitit të ardhshëm do të fillojë më 14 qershor dhe do të përfundojë më 14 korrik.

Është zhvilluar shorti për Kampionatin Evropian që do të mbahet në Gjermani.
Shqipëria është në Grupin B së bashku me Spanjën e Kroacinë, derisa skuadra e fundit në grup është Italia, shkruan lajmi.net.

Grupet e plota:

GRUPI A: Gjermani; Hungaria, Skocia, Zvicra
GRUPI B: Spanja; Shqipëria, Kroacia, Italia
GRUPI C: Anglia; Danimarka, Sllovenia, Serbia
GREPI D: Franca; Austria, Holanda, Fituesi i play-offit A
GRUPI E: Belgjika; Rumania, Sllovakia, Fituesi i play-offit B
GRUPI F: Portugalia; Turkia, Çekia, Fituesi i play-offit C

Përveç Gjermanisë nikoqire, 20 skuadra janë kualifikuar tani për turneun e verës së ardhshme, në mesin e të cila është edhe Shqipëria dhe tre vendet e mbetura do të vendosen përmes play-off-it në mars.

Në vazon e parë janë: Gjermania, Anglia, Franca, Spanja, Belgjika dhe Portugalia.

Në vazon e dytë, bashkë me Shqipërinë janë edhe Danimarka, Hungaria, Turqia, Rumania dhe Austria.

Në të tretën: Holanda, Skocia, Sllovenia, Sllovakia, Kroacia dhe Çekia.

Ndërsa në vazon e katërt: Italia, Serbia dhe Zvicra deri tani, si edhe tri vendet e “playoff”-it.

Kjo do të jetë hera e parë që Gjermania do ta organizojë këtë ngjarje si e bashkuar.

Dhjetë qytete do të jenë nikoqire, ndërsa takimet do të zhvillohen në 10-të stadiume të klasit botëror.

Kampionati Evropian i vitit të ardhshëm do të fillojë më 14 qershor dhe do të përfundojë më 14 korrik.

spot_img

NGJARJE TË TJERA

spot_img