Hidhet shorti për Evropian, Shqipëria e pafat, në të njëjtin grup me Spanjën, Italianë dhe Kroacinë

spot_img

Në Hamburg të Gjermanisë është hedhur shorti për grupet e Kampionatit evropian të futbollit i cili do të mbahet gjatë verës pikërisht në Gjermani.

Kombëtarja e Shqipërisë ka mësuar kundërshtarët më të cilët do të përballët, shkruan Albanian News

Shqipëria do të ndodhët në Grupin B së bashku me Spanjën, Kroacinë dhe Italia

Kujtojmë që kjo është hera e dytë që Shqipëria është pjesë e evropianit, ‘kuqezinjtë’ ishin në evropian edhe në vitin 2016.

 

 

Në Hamburg të Gjermanisë është hedhur shorti për grupet e Kampionatit evropian të futbollit i cili do të mbahet gjatë verës pikërisht në Gjermani.

Kombëtarja e Shqipërisë ka mësuar kundërshtarët më të cilët do të përballët, shkruan Albanian News

Shqipëria do të ndodhët në Grupin B së bashku me Spanjën, Kroacinë dhe Italia

Kujtojmë që kjo është hera e dytë që Shqipëria është pjesë e evropianit, ‘kuqezinjtë’ ishin në evropian edhe në vitin 2016.

 

 

spot_img

NGJARJE TË TJERA

spot_img