spot_img

Pse u kthyen nga Suedia? Babai i Liridonës zbulon detaje, tregon edhe për bisedën me vajzën në orët e fundit të jetës së saj

spot_img

Hajdar Ademaj babai i Liridona Ademit, Murseli ka treguar arsyen se pse vajza er tij me bashkëshortin Naimin u kthyen për të jetuar në Kosovë.

Ai tha se janë kthyer pasi kanë blerë shtëpi në Kosovë.

“Naimi u kthye bleu shtëpi dhe i tha vajzës të kthehej dhe ajo. Më tha spo di qa me ba. i thashe çfarë te thotë burri duhet. Vajza vinte me fëmijët dhe rrinte këtu me ne’, ka thënë ai.

“At ditën e mram, ka thënë babë po shkoj. I thash ku, tha tek shpija babë. Jo babë po shkoj tha. U shku. Kur ka mbërri ai në Prishtinë atje e ka thirr burrin e vet i ka thënë ku je thotë erdha në Gjakovë për me ju bë befasi fëmijëve që jom ardh me ju marr. Sonte babë tha a e din se ku jena tu dasht me shku, tha jemi ka dojmë me shku në Graçanicë me hangër bukë. Thashë u ba e të fala Naimit. Kur u bë 20:15 minuta kam ndi që u vra qika.” ka thënë tutje ai.

Hajdar Ademaj babai i Liridona Ademit, Murseli ka treguar arsyen se pse vajza er tij me bashkëshortin Naimin u kthyen për të jetuar në Kosovë.

Ai tha se janë kthyer pasi kanë blerë shtëpi në Kosovë.

“Naimi u kthye bleu shtëpi dhe i tha vajzës të kthehej dhe ajo. Më tha spo di qa me ba. i thashe çfarë te thotë burri duhet. Vajza vinte me fëmijët dhe rrinte këtu me ne’, ka thënë ai.

“At ditën e mram, ka thënë babë po shkoj. I thash ku, tha tek shpija babë. Jo babë po shkoj tha. U shku. Kur ka mbërri ai në Prishtinë atje e ka thirr burrin e vet i ka thënë ku je thotë erdha në Gjakovë për me ju bë befasi fëmijëve që jom ardh me ju marr. Sonte babë tha a e din se ku jena tu dasht me shku, tha jemi ka dojmë me shku në Graçanicë me hangër bukë. Thashë u ba e të fala Naimit. Kur u bë 20:15 minuta kam ndi që u vra qika.” ka thënë tutje ai.

spot_img
spot_img
spot_img

NGJARJE TË TJERA

spot_img
spot_img