spot_imgspot_img

Publikohen numrat, kaq aeroplan dhe helikopter të Rusisë i ka rrëzuar deri tani ushtria ukrainase

Ministria e mbrojtjes së Ukrainës ka publikuar shifrat e fundit të aeroplanëve dhe helikopterëve rusë të cilët janë rrëzuar që nga dita kur Rusia ka nisur luftën për pushtimin e Ukrainës.

‘Ushtria jonë po mban qiellin mbi Ukrainë. Një tjetër avion armik Su-25 u shkatërrua. Gjithsej 34 avionë armik dhe 37 helikopterë u rrëzuan gjatë pushtimit të Rusisë’ thuhet në njoftimin zyrtar, transmeton Albanian News

 

 

 

Ministria e mbrojtjes së Ukrainës ka publikuar shifrat e fundit të aeroplanëve dhe helikopterëve rusë të cilët janë rrëzuar që nga dita kur Rusia ka nisur luftën për pushtimin e Ukrainës.

‘Ushtria jonë po mban qiellin mbi Ukrainë. Një tjetër avion armik Su-25 u shkatërrua. Gjithsej 34 avionë armik dhe 37 helikopterë u rrëzuan gjatë pushtimit të Rusisë’ thuhet në njoftimin zyrtar, transmeton Albanian News

 

 

 

spot_img

NGJARJE TË TJERA