Modelja premton të flejë me çdo ushtar rus që nuk i bindet Putinit, ka edhe një listë çmimesh

spot_img

“Bëni dashuri, mos bëni luftë”. Modelja Bad Kitty – apo edhe Lilly Summers, siç e quan veten në Instagram dhe faqe të tjera – e ka marrë fjalë për fjalë moton e famshme të vitit 1968, duke bërë një propozim të nxehtë në rrjetet sociale.

“Do të bëj seks me çdo ushtar rus që do të lërë armët duke mos iu bindur Vladimir Putinit dhe agresioni kundër Ukrainës do të pushojë”, ka shkruar ajo.

Ylli i OnlyFans postoi gjithashtu një listë: “Çmime të reja: 1 rus i vdekur = 1 nudo; 1 tank i shkatërruar = 1 video; 1 avion i rrëzuar = Unë do të fle me ty. Udhëzues i ri çmimesh për luftën. Rroftë Ukraina”.

Me pak fjalë, të gjithë mbështesin Ukrainën dhe dërgojnë mesazhe paqeje sa të munden, edhe pse në këtë rast ideja se nisma e Bad Kitty është thjesht një marifet publicitar është shumë më tepër se një dyshim.

Në fakt, vetëm pak orë më parë, modelja ka shkruar një postim në Instagram ku fton të gjithë fansat e rinj (qindra) ta ndjekin në një nga faqet që pret performancat e saj:

“U bëra virale në Twitter dhe tani po më shpërthejnë të gjitha rrjetet sociale! Ok, nëse doni të flisni me mua, mënyra më e mirë është të shkoni në faqen time në pocketstars. Aty mund të shihni më shumë dhe të bisedoni direkt me mua.

Unë nuk u përgjigjem shumë mesazheve këtu. Nuk mund t’u përgjigjem të gjithëve. Faleminderit për fjalët e bukura, shpresoj të flas me ju së shpejti.” Misioni u krye, është me vend të thuhet.

“Bëni dashuri, mos bëni luftë”. Modelja Bad Kitty – apo edhe Lilly Summers, siç e quan veten në Instagram dhe faqe të tjera – e ka marrë fjalë për fjalë moton e famshme të vitit 1968, duke bërë një propozim të nxehtë në rrjetet sociale.

“Do të bëj seks me çdo ushtar rus që do të lërë armët duke mos iu bindur Vladimir Putinit dhe agresioni kundër Ukrainës do të pushojë”, ka shkruar ajo.

Ylli i OnlyFans postoi gjithashtu një listë: “Çmime të reja: 1 rus i vdekur = 1 nudo; 1 tank i shkatërruar = 1 video; 1 avion i rrëzuar = Unë do të fle me ty. Udhëzues i ri çmimesh për luftën. Rroftë Ukraina”.

Me pak fjalë, të gjithë mbështesin Ukrainën dhe dërgojnë mesazhe paqeje sa të munden, edhe pse në këtë rast ideja se nisma e Bad Kitty është thjesht një marifet publicitar është shumë më tepër se një dyshim.

Në fakt, vetëm pak orë më parë, modelja ka shkruar një postim në Instagram ku fton të gjithë fansat e rinj (qindra) ta ndjekin në një nga faqet që pret performancat e saj:

“U bëra virale në Twitter dhe tani po më shpërthejnë të gjitha rrjetet sociale! Ok, nëse doni të flisni me mua, mënyra më e mirë është të shkoni në faqen time në pocketstars. Aty mund të shihni më shumë dhe të bisedoni direkt me mua.

Unë nuk u përgjigjem shumë mesazheve këtu. Nuk mund t’u përgjigjem të gjithëve. Faleminderit për fjalët e bukura, shpresoj të flas me ju së shpejti.” Misioni u krye, është me vend të thuhet.

spot_img

NGJARJE TË TJERA

spot_img