spot_img

Shpërthen një bombol gazi, digjet një shtëpi në Skenderaj

spot_img

Një shtëpi është përfshirë nga zjarri dje në Skenderaj, si pasojë e shpërthimit të një bombol gazi.

Sipas Policisë, gjatë shuarjes së zjarrit, një zjarrfikës ka pësuar lëndime dhe ka pranuar tretman mjekësor.

“Raportohet se nga një bombol gazi, kishte marr zjarr shtëpia e viktimës mashkull kosovar. Gjatë shuarjes së zjarrit, një zjarrfikës ka pësuar lëndime dhe ka pranuar tretman mjekësor”, njoftoj policia në raportin 24 orësh.

Një shtëpi është përfshirë nga zjarri dje në Skenderaj, si pasojë e shpërthimit të një bombol gazi.

Sipas Policisë, gjatë shuarjes së zjarrit, një zjarrfikës ka pësuar lëndime dhe ka pranuar tretman mjekësor.

“Raportohet se nga një bombol gazi, kishte marr zjarr shtëpia e viktimës mashkull kosovar. Gjatë shuarjes së zjarrit, një zjarrfikës ka pësuar lëndime dhe ka pranuar tretman mjekësor”, njoftoj policia në raportin 24 orësh.

spot_img
spot_img
spot_img

NGJARJE TË TJERA

spot_img
spot_img