“Shpërthen” Tomë Gashi, tregon kush ka ble tokë 1 euro arin, pastaj në ato toka ka shkua autostrada miliardëshe

Avokati Tomë Gashi, ka reaguar ashpër në rrjetin social Facebook, ku edhe ka shpërnda një video gjatë një emisioni televiziv që ka folur për autostradat.

Gashi thotë se, disa që ishin në pushtet që 21 vite, kanë blerë tokë nga një euro arin, pastaj në tokat e tyre ka shkua autostrada e cila ka kushtua miliarda euro.

Sipas Gashit, në Kosovë një kilometër asfalt ka kushtuar 12 milionë euro.

Ky asfalt sipas tij është më i shtrenjti në botë.

Ai kërkon që më 14 shkurt, ditën e referendumit të ndalet me votën qytetarë kjo vjedhje e shtetit.

Postimi i plotë:

Para se me votu në referendumin e 14 shkurtit, keni parasysh edhe këtë:

-Disa që kanë qenë në pushtet qe 21 vite, kanë blerë nga 1 euro një ari të tokës së Kosovës.

-Për 60Km kinse autostradë, nëpër ara të tyre kanë paguar 1 miliard euro, dhe kontratën kurrë nuk e kanë bërë publike.

-Deri ne 12 milion euro kanë pagu për 1KM asfallt

Asfallti më i shtrenjtë në botë deri më tani ka qenë në Kosovë, edhe më i shtrenjtë se në Amerikë ku autostradat janë me 12 shirita dhe asfallti jonë me kualitet katastrofal është edhe më i shtrenjtë se në Zvicër e Gjermani !

Këta qe 21 vite kanë vjedh gjithçka çka kanë mujt.

Me votën tuaj me referendumin e 14 shkurtit, ndalne vjedhjen e shtetit, jepni shansë ardhmërisë tuaj, dhe të fëmijëve tuaj !

Avokati Tomë Gashi, ka reaguar ashpër në rrjetin social Facebook, ku edhe ka shpërnda një video gjatë një emisioni televiziv që ka folur për autostradat.

Gashi thotë se, disa që ishin në pushtet që 21 vite, kanë blerë tokë nga një euro arin, pastaj në tokat e tyre ka shkua autostrada e cila ka kushtua miliarda euro.

Sipas Gashit, në Kosovë një kilometër asfalt ka kushtuar 12 milionë euro.

Ky asfalt sipas tij është më i shtrenjti në botë.

Ai kërkon që më 14 shkurt, ditën e referendumit të ndalet me votën qytetarë kjo vjedhje e shtetit.

Postimi i plotë:

Para se me votu në referendumin e 14 shkurtit, keni parasysh edhe këtë:

-Disa që kanë qenë në pushtet qe 21 vite, kanë blerë nga 1 euro një ari të tokës së Kosovës.

-Për 60Km kinse autostradë, nëpër ara të tyre kanë paguar 1 miliard euro, dhe kontratën kurrë nuk e kanë bërë publike.

-Deri ne 12 milion euro kanë pagu për 1KM asfallt

Asfallti më i shtrenjtë në botë deri më tani ka qenë në Kosovë, edhe më i shtrenjtë se në Amerikë ku autostradat janë me 12 shirita dhe asfallti jonë me kualitet katastrofal është edhe më i shtrenjtë se në Zvicër e Gjermani !

Këta qe 21 vite kanë vjedh gjithçka çka kanë mujt.

Me votën tuaj me referendumin e 14 shkurtit, ndalne vjedhjen e shtetit, jepni shansë ardhmërisë tuaj, dhe të fëmijëve tuaj !

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -