Ismet Munishi: Rugova dhe Kadare janë të shenjtë për kombin shqiptar

Trajneri i njohur kosovar Ismet Munishi ka qenë i ftuar në emisionin ‘Libero’ tek prezantuesi Resul Sinani.

Kur Resul Sinani, pyeti trajnerin Munishi, se çfarë mendon për shkrimtarin e madh shqiptar Ismail Kadare, ai tha që Kadare dhe Rugova janë figura të shenjta për kombin shqiptar.

‘ Ismail Kadare është krenaria e kombit, është shkrimtar i jashtëzakonshëm. Ne shqiptarët duhet të mësohemi që gjanat e shënjta nuk duhet të prekur, Kadare është i pakontestueshëm. Ibrahim Rugova është i pa kontestueshëm. Njerëzit e shenjtë duhet me i prek’ tha Munishi.

Për më shumë ndiqeni emisionin më poshtë./Albanian News

Trajneri i njohur kosovar Ismet Munishi ka qenë i ftuar në emisionin ‘Libero’ tek prezantuesi Resul Sinani.

Kur Resul Sinani, pyeti trajnerin Munishi, se çfarë mendon për shkrimtarin e madh shqiptar Ismail Kadare, ai tha që Kadare dhe Rugova janë figura të shenjta për kombin shqiptar.

‘ Ismail Kadare është krenaria e kombit, është shkrimtar i jashtëzakonshëm. Ne shqiptarët duhet të mësohemi që gjanat e shënjta nuk duhet të prekur, Kadare është i pakontestueshëm. Ibrahim Rugova është i pa kontestueshëm. Njerëzit e shenjtë duhet me i prek’ tha Munishi.

Për më shumë ndiqeni emisionin më poshtë./Albanian News

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -