Shtatzëna 21 vjeçare vdes nga flokët që iu mbështjellën rreth fytit gjatë intervistës për punë

Një shitëse shtatzënë u mbyt nga flokët e saj gjatë një interviste pune pasi u ngatërrua në makinën e një fabrike.

Umida Nazarova, 21 vjeçae, po aplikonte për një punë të re në fabrikën Svarmet në Borisov, Bjellorusi, e cila prodhon tela saldimi dhe elektroda, kur anëtarët e lartë të stafit e njoftuan me ambientet e fabrikës.

Gjatë turneut brenda fabrikës, flokët e saj të lëshuara papritmas u kapën në një makinë dhe iu mbështjellën rreth qafës, gjë që ka bërë të bllokohet dhe të mbulohet me gjak, transmeton Klankosova.tv.

Nëna e saj Olga tha: “Sipas mjekut, fyti i saj ishte lënduar. Flokët e saj u mbështjellën rreth qafës dhe ajo u tërhoq në mekanizëm. Ajo pësoi lëndime fatale dhe nuk u kthye kurrë në vetëdije”.

Babai i saj Dmitry tha se rregullat e sigurisë ishin thyer. Ai tha: “Ata morën dy jetë, ajo ishte shtatë javë shtatzënë. Ata e panë që ajo kishte flokë të gjatë, kështu që pse nuk i dhanë diçka për t’i mbuluar ato?”.

Komiteti Hetimor i Bjellorusisë tha: “Një punonjëse, e cila po i tregonte asaj se si funksionojnë pajisjet, ndaloi për të bërë një regjistrim në një regjistër. Kur ajo ktheu kokën, ajo pa gruan tashmë të shtrirë në dysheme pa ndjenja, flokët e saj ishin të ngatërruar në makinë”.

Fabrika pagoi për funeralin e gruas.

Një gjykatë ka dënuar një drejtuese të prodhimit të fabrikave të paidentifikuar për ‘mospërmbushje të detyrave të saj zyrtare për shkak të qëndrimit të pandershëm dhe neglizhent duke shkaktuar vdekjen e një personi’.

Një shitëse shtatzënë u mbyt nga flokët e saj gjatë një interviste pune pasi u ngatërrua në makinën e një fabrike.

Umida Nazarova, 21 vjeçae, po aplikonte për një punë të re në fabrikën Svarmet në Borisov, Bjellorusi, e cila prodhon tela saldimi dhe elektroda, kur anëtarët e lartë të stafit e njoftuan me ambientet e fabrikës.

Gjatë turneut brenda fabrikës, flokët e saj të lëshuara papritmas u kapën në një makinë dhe iu mbështjellën rreth qafës, gjë që ka bërë të bllokohet dhe të mbulohet me gjak, transmeton Klankosova.tv.

Nëna e saj Olga tha: “Sipas mjekut, fyti i saj ishte lënduar. Flokët e saj u mbështjellën rreth qafës dhe ajo u tërhoq në mekanizëm. Ajo pësoi lëndime fatale dhe nuk u kthye kurrë në vetëdije”.

Babai i saj Dmitry tha se rregullat e sigurisë ishin thyer. Ai tha: “Ata morën dy jetë, ajo ishte shtatë javë shtatzënë. Ata e panë që ajo kishte flokë të gjatë, kështu që pse nuk i dhanë diçka për t’i mbuluar ato?”.

Komiteti Hetimor i Bjellorusisë tha: “Një punonjëse, e cila po i tregonte asaj se si funksionojnë pajisjet, ndaloi për të bërë një regjistrim në një regjistër. Kur ajo ktheu kokën, ajo pa gruan tashmë të shtrirë në dysheme pa ndjenja, flokët e saj ishin të ngatërruar në makinë”.

Fabrika pagoi për funeralin e gruas.

Një gjykatë ka dënuar një drejtuese të prodhimit të fabrikave të paidentifikuar për ‘mospërmbushje të detyrave të saj zyrtare për shkak të qëndrimit të pandershëm dhe neglizhent duke shkaktuar vdekjen e një personi’.

spot_img

NGJARJE TË TJERA