spot_img

Sulmuan fizikisht zyrtarët policorë, arrestohen dy persona në Graqanicë

spot_img

Janë arrestuar dy persona në Graqanicë, pasi kanë sulmuar fizikisht dy zyrtarë policorë derisa kanë qenë në kryerje të detyrës.

Në raportin 24 orësh të policisë, bëhet e ditur që pas sulmit këta të fundit kanë pranuar tretman mjekësor.

Rasti vazhdon nën hetime, raporton teve1.info.

“Graqanicë 14.09.2023 – 21:20. Janë arrestuar dy të dyshuar meshkuj kosovarë për shkak se i kanë penguar dhe sulmuar fizikisht dy zyrtarë policor derisa kanë qenë në kryerje të detyrës zyrtare, ku si pasojë dy zyrtarët policor kanë pësuar lëndime trupore dhe kanë pranuar tretman mjekësor. Në vendin e ngjarjes kanë dalë njësitë relevante policore dhe prokurori kujdestar i cili ndaj të dyshuarve ka caktuar masën e ndalimit për 48 orë dhe nën mbikëqyrjen e njësitit policor kompetent kanë pranuar tretman mjekësor. Rasti nën hetime”, raporti i plotë i policisë.

Janë arrestuar dy persona në Graqanicë, pasi kanë sulmuar fizikisht dy zyrtarë policorë derisa kanë qenë në kryerje të detyrës.

Në raportin 24 orësh të policisë, bëhet e ditur që pas sulmit këta të fundit kanë pranuar tretman mjekësor.

Rasti vazhdon nën hetime, raporton teve1.info.

“Graqanicë 14.09.2023 – 21:20. Janë arrestuar dy të dyshuar meshkuj kosovarë për shkak se i kanë penguar dhe sulmuar fizikisht dy zyrtarë policor derisa kanë qenë në kryerje të detyrës zyrtare, ku si pasojë dy zyrtarët policor kanë pësuar lëndime trupore dhe kanë pranuar tretman mjekësor. Në vendin e ngjarjes kanë dalë njësitë relevante policore dhe prokurori kujdestar i cili ndaj të dyshuarve ka caktuar masën e ndalimit për 48 orë dhe nën mbikëqyrjen e njësitit policor kompetent kanë pranuar tretman mjekësor. Rasti nën hetime”, raporti i plotë i policisë.

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

NGJARJE TË TJERA

spot_img
spot_img