spot_img

Sylvinhos sot i skadoi kontrata me Shqipërinë

spot_img

Nga sot Sylvinho zyrtarisht nuk është më trajneri i Shqipërisë. Së paku jo edhe me letra. Kjo pasi që në këtë datë atij i ka skaduar kontrata me Kombëtaren Shqiptare.

Trajneri brazilian ndodhet aktualisht në pushimet e verës në Porto dhe nuk ka marrë ende vendim nëse do të vazhdoi kontratën apo jo.

Armand Duka ndodhet në Gjermani në ndjekje të vazhdimit të Europianit me gjysmëfinalet dhe finalet dhe nuk ka patur aspak nguti për të vendosur për fatin e trajnerit.

Megjithatë ditët në vazhdim do të na mësojnë më tepër, nëse Sylvinho gjeti apo jo ekip tjetër, apo do të rikthehet në Tiranë për një tjetër eventurë.

Nga sot Sylvinho zyrtarisht nuk është më trajneri i Shqipërisë. Së paku jo edhe me letra. Kjo pasi që në këtë datë atij i ka skaduar kontrata me Kombëtaren Shqiptare.

Trajneri brazilian ndodhet aktualisht në pushimet e verës në Porto dhe nuk ka marrë ende vendim nëse do të vazhdoi kontratën apo jo.

Armand Duka ndodhet në Gjermani në ndjekje të vazhdimit të Europianit me gjysmëfinalet dhe finalet dhe nuk ka patur aspak nguti për të vendosur për fatin e trajnerit.

Megjithatë ditët në vazhdim do të na mësojnë më tepër, nëse Sylvinho gjeti apo jo ekip tjetër, apo do të rikthehet në Tiranë për një tjetër eventurë.

spot_img
spot_img
spot_img

NGJARJE TË TJERA

spot_img
spot_img