spot_imgspot_img

Ushtarët rusë hipin në ashensor të ngjiten në majë të kullës, ukrainasit i fikin dritat

Duket se i gjithë populli ukrainas është angazhuar për të çliruar vendin e tyre nga pushtimi i rusisë. Në një foto të shpërndarë gjerësisht në rrjetin sosical Twitter, ka ndodhur e paimagjinueshmja.

Ata i fikën dritat dhe lanë brenda në ashensor një grup ushtarësh rusë të cilët po ngjiteshin në majë të ndërtesës, në mënyrë që të kontrollonin zonën nga lart.

Të vjetër e të rinj kanë rrëmbyer armët për t’i bërë ballë armikut, teksa dita e sotme shënon të dhjetën që kur Rusia nisi pushtimin e saj ndaj Ukrainës.

Duket se i gjithë populli ukrainas është angazhuar për të çliruar vendin e tyre nga pushtimi i rusisë. Në një foto të shpërndarë gjerësisht në rrjetin sosical Twitter, ka ndodhur e paimagjinueshmja.

Ata i fikën dritat dhe lanë brenda në ashensor një grup ushtarësh rusë të cilët po ngjiteshin në majë të ndërtesës, në mënyrë që të kontrollonin zonën nga lart.

Të vjetër e të rinj kanë rrëmbyer armët për t’i bërë ballë armikut, teksa dita e sotme shënon të dhjetën që kur Rusia nisi pushtimin e saj ndaj Ukrainës.

spot_img

NGJARJE TË TJERA