Vdes në QKUK gruaja nga Obiliqi që e u godit nga një veturë

Një femër ka ndërruar jetë si pasojë e goditjes nga vetura.

Rasti ka ndodhur në fshatin Mazgit të komunës së Obiliqit. Viktima si pasojë e lëndimeve të marra ka ndërruar jetë në QKUK.

Ndërsa i dyshuari është arrestuar dhe me urdhër të prokurorit është dërguar në mbajtje.

Njoftimi nga Policia e Kosovës:

Fsh. Mazgit, 20.01.2021 – 17:15 Ka ndodhë një aksident trafiku deri sa një automjet me ngasës mashkull kosovar me automjetin e tij ka goditur një këmbësor. Si pasojë e aksidentit këmbësori femër kosovare nga lëndimet e rënda ka ndërruar jetë në QKUK. I dyshuari është arrestuar dhe me urdhër të prokurorit është dërguar në mbajtje.

Një femër ka ndërruar jetë si pasojë e goditjes nga vetura.

Rasti ka ndodhur në fshatin Mazgit të komunës së Obiliqit. Viktima si pasojë e lëndimeve të marra ka ndërruar jetë në QKUK.

Ndërsa i dyshuari është arrestuar dhe me urdhër të prokurorit është dërguar në mbajtje.

Njoftimi nga Policia e Kosovës:

Fsh. Mazgit, 20.01.2021 – 17:15 Ka ndodhë një aksident trafiku deri sa një automjet me ngasës mashkull kosovar me automjetin e tij ka goditur një këmbësor. Si pasojë e aksidentit këmbësori femër kosovare nga lëndimet e rënda ka ndërruar jetë në QKUK. I dyshuari është arrestuar dhe me urdhër të prokurorit është dërguar në mbajtje.

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -