spot_imgspot_img

Volejbollistja e kombëtares pas suksesit historikë pritet si ‘heroinë’ në shkollën e saj

Kombëtarja e Kosovës në volejboll deri në moshën 17 vjeç bëri histori duke u kualifikuar në raundin e dytë të garave eliminatore për kampionatin evropian.

Pjesë e skuadrës kombëtare ishte edhe Blerdina Voci, nxënëse e Shkollës së Mesme Teknike “Skender Luarasi”. Pas suksesit të saj ajo u prit në mënyrë madhështore nga shokët dhe profesorët e kësaj shkolle e deri te drejtori, Hamdi Bytyqi, i cili dallohet për përkrahjen, që i jep atyre edhe në aktivitete sportive.

Më posht e gjeni edhe postimin e bërë nga Shkolla:

Nxënësja e shkollës sonë, Blerdina Voci, tashmë ka treguar sukseset e para, duke na bërë krenarë me pjesëmarrjen në kualifikimet për Kampionatin Evropian me përfaqësuesen e vajzave të Kosovës U17 në volejboll!
Blerdina ka mbështetjen e pakusht të shkollës, në të gjitha aktivitetet e saj.

Kombëtarja e Kosovës në volejboll deri në moshën 17 vjeç bëri histori duke u kualifikuar në raundin e dytë të garave eliminatore për kampionatin evropian.

Pjesë e skuadrës kombëtare ishte edhe Blerdina Voci, nxënëse e Shkollës së Mesme Teknike “Skender Luarasi”. Pas suksesit të saj ajo u prit në mënyrë madhështore nga shokët dhe profesorët e kësaj shkolle e deri te drejtori, Hamdi Bytyqi, i cili dallohet për përkrahjen, që i jep atyre edhe në aktivitete sportive.

Më posht e gjeni edhe postimin e bërë nga Shkolla:

Nxënësja e shkollës sonë, Blerdina Voci, tashmë ka treguar sukseset e para, duke na bërë krenarë me pjesëmarrjen në kualifikimet për Kampionatin Evropian me përfaqësuesen e vajzave të Kosovës U17 në volejboll!
Blerdina ka mbështetjen e pakusht të shkollës, në të gjitha aktivitetet e saj.

spot_img

NGJARJE TË TJERA