spot_img

Zelensky i përgjigjet dëshirës së Rusisë për armëpushim

spot_img

Presidenti i Ukrainës, Zelensky i përgjigjet thirrjes së Rusisë për armëpushim.

Ai ndër të tjera tha se Rusia në të vërtetë po kërkon kohë për rikonsolidim.

“Ata tani duan t’i përdorin Krishtlindjet si një mbulesë, megjithëse shkurtimisht, për të ndaluar përparimet e djemve tanë në Donbas dhe për të sjellë pajisje, municione dhe trupa të mobilizuara më afër pozicioneve tona”, tha Zelensky në fjalimin e tij të natës, duke folur më shumë në rusisht se sa në gjuhën ukrainase.

“Çfarë do t’u japë atyre? Vetëm një rritje tjetër në humbjet e tyre totale”, tha Zelensky.

Presidenti i Ukrainës, Zelensky i përgjigjet thirrjes së Rusisë për armëpushim.

Ai ndër të tjera tha se Rusia në të vërtetë po kërkon kohë për rikonsolidim.

“Ata tani duan t’i përdorin Krishtlindjet si një mbulesë, megjithëse shkurtimisht, për të ndaluar përparimet e djemve tanë në Donbas dhe për të sjellë pajisje, municione dhe trupa të mobilizuara më afër pozicioneve tona”, tha Zelensky në fjalimin e tij të natës, duke folur më shumë në rusisht se sa në gjuhën ukrainase.

“Çfarë do t’u japë atyre? Vetëm një rritje tjetër në humbjet e tyre totale”, tha Zelensky.

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

NGJARJE TË TJERA

spot_img
spot_img