INFORMACIONET E FUNDIT NË:

Interesante

7 C
Republic of Kosovo
- Reklamë nga Gjirafa -
- Reklamë nga Gjirafa -

Maqedonasit e fyejnë Dua Lipën dhe shqiptarët

Nacionalistët maqedonas janë të revoltuar ndaj Dua Lipës dhe kengëtareve tjera të njohura shqiptare. Ato i kanë paraqitur në rrjetet sociale në mënyrë ofenduese, si...
- Reklamë nga Gjirafa -