spot_img

Dyshohet për gjetjet e para të “objekteve” të alienëve në Tokë

spot_img

Për herë të parë në histori, shkencëtarët kanë pohuar se kanë gjetur material që e ka origjinën jashtë sistemit tonë diellor.

Fizikanti i Harvardit, profesor, Avi Loeb, tha se analizat e hershme të fragmenteve metalike që ekipi i tij gjeti nga Oqeani Paqësor në qershor, sugjeron se ato vinin nga hapësira ndëryjore, transmeton klankosova.tv.

Mbetjet erdhën nga një objekt i ngjashëm me meteorin që u rrëzua në brigjet e Papua Guinesë së Re në vitin 2014, për të cilin profesor Loeb, nuk përjashton se mund të ketë qenë fragmente të një anijeje aliene.

Ekipi gjeti rreth 700 sfera të vogla metalike gjatë ekspeditës dhe 57 të analizuara përmbajnë kompozime që nuk përputhen me asnjë lidhje natyrale ose të krijuar nga njeriu.

Gjetjet ende nuk përgjigjen nëse sferat janë artificiale apo natyrore me origjinë , për të cilën profesori Loeb tha se është pyetja tjetër që synon t’i përgjigjet kërkimi i tij.

Për herë të parë në histori, shkencëtarët kanë pohuar se kanë gjetur material që e ka origjinën jashtë sistemit tonë diellor.

Fizikanti i Harvardit, profesor, Avi Loeb, tha se analizat e hershme të fragmenteve metalike që ekipi i tij gjeti nga Oqeani Paqësor në qershor, sugjeron se ato vinin nga hapësira ndëryjore, transmeton klankosova.tv.

Mbetjet erdhën nga një objekt i ngjashëm me meteorin që u rrëzua në brigjet e Papua Guinesë së Re në vitin 2014, për të cilin profesor Loeb, nuk përjashton se mund të ketë qenë fragmente të një anijeje aliene.

Ekipi gjeti rreth 700 sfera të vogla metalike gjatë ekspeditës dhe 57 të analizuara përmbajnë kompozime që nuk përputhen me asnjë lidhje natyrale ose të krijuar nga njeriu.

Gjetjet ende nuk përgjigjen nëse sferat janë artificiale apo natyrore me origjinë , për të cilën profesori Loeb tha se është pyetja tjetër që synon t’i përgjigjet kërkimi i tij.

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

NGJARJE TË TJERA

spot_img
spot_img