Ekskluzive: Një gjyqtar i Federatës së Basketbollit të Kosovës nën hetime për kurdisje

Pas thyerjes së izolimit të basketbollit kosovar, krahas paraqitjes së skuadrave e kombëtares sonë, kemi parë edhe gjyqtarët nga Kosova duke ndarë drejtësinë në arenën ndërkombëtare.

AlbanianNews.net, mëson se njëri nga gjyqtarët më të mirë së fundi është futur nën hetime nga komisionet përkatëse nga institucionet e basketbollit evropian.

Madje jo zyrtarisht mësuam se gjyqtari në fjalë, emër i njohur për redaksinë nuk do të jetë më pjesë e listave të gjyqtarëve për edicionin e ardhshëm. Nga FBK nuk kanë dashur të komentojnë situatën.

Në muajin e ardhshëm pritet që edhe nga Shoqata e Gjyqtarëve dhe FBK të zyrtarizojnë listat e reja për kampionatin e e ri. Mbetët të shihet se çfarë do të ndodh me gjyqtarin në fjalë.
Gazeta do të ju mbajë të informuar.

Pas thyerjes së izolimit të basketbollit kosovar, krahas paraqitjes së skuadrave e kombëtares sonë, kemi parë edhe gjyqtarët nga Kosova duke ndarë drejtësinë në arenën ndërkombëtare.

AlbanianNews.net, mëson se njëri nga gjyqtarët më të mirë së fundi është futur nën hetime nga komisionet përkatëse nga institucionet e basketbollit evropian.

Madje jo zyrtarisht mësuam se gjyqtari në fjalë, emër i njohur për redaksinë nuk do të jetë më pjesë e listave të gjyqtarëve për edicionin e ardhshëm. Nga FBK nuk kanë dashur të komentojnë situatën.

Në muajin e ardhshëm pritet që edhe nga Shoqata e Gjyqtarëve dhe FBK të zyrtarizojnë listat e reja për kampionatin e e ri. Mbetët të shihet se çfarë do të ndodh me gjyqtarin në fjalë.
Gazeta do të ju mbajë të informuar.

spot_img

NGJARJE TË TJERA