Madelina Genea: Gruaja pas së cilës meshkujt po lënë edhe kokën

Për shkak të pamjes së saj, modelja është shfaqur në fushata të shumta, seriale, shfaqje televizive dhe video muzikore, transmeton Gazeta Metro.

Madalina Genea, e cila është 33 vjeçe, jeton dhe punon në Itali, është nëna e Charlotte dhe është kryesisht një modele dhe më pas një aktore. Bukuria e saj është përshkruar si “joreale” dhe është një magnet i vërtetë për burrat.

Ajo filloi të modelonte kur ishte vetëm 15 vjeç. Shfaqjet e para të modës ai i bëri në Milano, ku jeton edhe sot.

Ajo gjithashtu u shfaq në videon e Eros Ramazzotti për këngën “Il tempo tra di noi”, dhe në vitin 2010 ajo mori pjesë në “Dancing ëith the Stars” në Itali.
Genea zëvendësoi pistat me një aparat fotografik filmi dhe luajti në filmin italian “I Soliti idioti”, pas së cilës ajo fitoi një rol në Don Hemingëay, ku edhe iu hapën rrugët për në botën e filmit.

Ajo ishte gjithashtu në një lidhje me tregtarin e artit Vito Schnabel, ndërsa vajzën Charlotte e ka nga lidhja me një sipërmarrës rumun.

Gerald Butler, Michael Fassbender, Leonardo DiCaprio janë disa nga burrat që nuk mund t’i rezistonin hijeshisë së saj.

I fundit që “la kokën” pas saj është futbollisti italian Niccolo Zaniolo, i cili është 12 vjet më i ri se ajo.

Për shkak të pamjes së saj, modelja është shfaqur në fushata të shumta, seriale, shfaqje televizive dhe video muzikore, transmeton Gazeta Metro.

Madalina Genea, e cila është 33 vjeçe, jeton dhe punon në Itali, është nëna e Charlotte dhe është kryesisht një modele dhe më pas një aktore. Bukuria e saj është përshkruar si “joreale” dhe është një magnet i vërtetë për burrat.

Ajo filloi të modelonte kur ishte vetëm 15 vjeç. Shfaqjet e para të modës ai i bëri në Milano, ku jeton edhe sot.

Ajo gjithashtu u shfaq në videon e Eros Ramazzotti për këngën “Il tempo tra di noi”, dhe në vitin 2010 ajo mori pjesë në “Dancing ëith the Stars” në Itali.
Genea zëvendësoi pistat me një aparat fotografik filmi dhe luajti në filmin italian “I Soliti idioti”, pas së cilës ajo fitoi një rol në Don Hemingëay, ku edhe iu hapën rrugët për në botën e filmit.

Ajo ishte gjithashtu në një lidhje me tregtarin e artit Vito Schnabel, ndërsa vajzën Charlotte e ka nga lidhja me një sipërmarrës rumun.

Gerald Butler, Michael Fassbender, Leonardo DiCaprio janë disa nga burrat që nuk mund t’i rezistonin hijeshisë së saj.

I fundit që “la kokën” pas saj është futbollisti italian Niccolo Zaniolo, i cili është 12 vjet më i ri se ajo.

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -