Vetëm një plumb u shkrep në vrasjen e Albert Krasniqit

Albert Krasniqi është vrarë mbrëmjen e sotme nga babai i tij, Skender Krasniqi.

Gazeta Sinjali ka mësuar nga burimet se i ndjeri është vrarë me vetëm një plumb dhe është qëlluar nga babai i tij në pjesën e epërme të trupit.

Gazeta Sinjali do t’ju mbajë të informuar rreth këtij rasti.

Albert Krasniqi është vrarë mbrëmjen e sotme nga babai i tij, Skender Krasniqi.

Gazeta Sinjali ka mësuar nga burimet se i ndjeri është vrarë me vetëm një plumb dhe është qëlluar nga babai i tij në pjesën e epërme të trupit.

Gazeta Sinjali do t’ju mbajë të informuar rreth këtij rasti.

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -