spot_img

Vjosa Osmani nga Nju Jorku njofton për pritjen nga Biden: Do të përçoj zërin e popullit të Kosovës

spot_img

Presidentja e vendit, Vjosa Osmani, është deklaruar nga Nju Jorku, aty ku po merr pjesë në javën e nivelit të lartë në Asamblenë e Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara.

Në një paraqitje direkte nga profili i saj në Facebook, Osmani pohoi se Kosova merr pjesë tradicionalisht në këtë organizim, anipse nuk është anëtare e Asamblesë.

“Kosova nuk është anëtare, por tradicionalisht liderët tanë kanë udhëtuar gjatë kësaj jave në Nju Jork për të  takuar miq të dëshmuar të Republikës sonë dhe për të krijuar miqësi e alaneca të reja”, tha Osmani, transmeton Gazeta Express.

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, është deklaruar për takimet që do të ketë me liderët botëror dhe për pritjen zyrtare të organizuar nga presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden.

“Është shumë me rëndësi që do të kemi mundësi që të marrim pjesë në organizime bashkë me liderë të tjerë botëror, takimet do të fillojnë pas pask, pas  gjysmë ore”.

Ajo e cilësoi si më të rëndësishmën pritjen e organizuar nga presidenti Biden.

“Mirëpo më e rëndësishmja do të jetë pritja e organizuar nga presidenti Biden, ku do të kem mundësi që ta falënderoj në emër të popullit të Republikës së Kosovës, për aleancën tonë të fuqishme dhe për mbështetjen e vazhdueshme të Shteteve të Bashkuara”, u shpreh Osmani.

Osmani tha se do të përçojë zërin e popullit të Kosovës.

“Në takime bilaterale me liderë të tjerë e në organizme e diskutime të tjera do ta përçojë zërin e popullit të Kosovës dhe qëndrimet e Republikës së Kosovës jo vetëm për zhvillimet rajonale, por si mund të jetë Kosova një faktor që konttrribuon edhe për sfidat e tjera globale”, tha ajo.

E njëjta theksoi se do të ketë takime të rëndësishme me mërgatën tonë atje.

 

Presidentja e vendit, Vjosa Osmani, është deklaruar nga Nju Jorku, aty ku po merr pjesë në javën e nivelit të lartë në Asamblenë e Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara.

Në një paraqitje direkte nga profili i saj në Facebook, Osmani pohoi se Kosova merr pjesë tradicionalisht në këtë organizim, anipse nuk është anëtare e Asamblesë.

“Kosova nuk është anëtare, por tradicionalisht liderët tanë kanë udhëtuar gjatë kësaj jave në Nju Jork për të  takuar miq të dëshmuar të Republikës sonë dhe për të krijuar miqësi e alaneca të reja”, tha Osmani, transmeton Gazeta Express.

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, është deklaruar për takimet që do të ketë me liderët botëror dhe për pritjen zyrtare të organizuar nga presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden.

“Është shumë me rëndësi që do të kemi mundësi që të marrim pjesë në organizime bashkë me liderë të tjerë botëror, takimet do të fillojnë pas pask, pas  gjysmë ore”.

Ajo e cilësoi si më të rëndësishmën pritjen e organizuar nga presidenti Biden.

“Mirëpo më e rëndësishmja do të jetë pritja e organizuar nga presidenti Biden, ku do të kem mundësi që ta falënderoj në emër të popullit të Republikës së Kosovës, për aleancën tonë të fuqishme dhe për mbështetjen e vazhdueshme të Shteteve të Bashkuara”, u shpreh Osmani.

Osmani tha se do të përçojë zërin e popullit të Kosovës.

“Në takime bilaterale me liderë të tjerë e në organizme e diskutime të tjera do ta përçojë zërin e popullit të Kosovës dhe qëndrimet e Republikës së Kosovës jo vetëm për zhvillimet rajonale, por si mund të jetë Kosova një faktor që konttrribuon edhe për sfidat e tjera globale”, tha ajo.

E njëjta theksoi se do të ketë takime të rëndësishme me mërgatën tonë atje.

 

spot_img
spot_img
spot_img

NGJARJE TË TJERA

spot_img
spot_img