spot_img

Ylli Aga tregon emrat e lojtarëve nga Shqipëria qe duhet t’i bashkohen Kosovës

spot_img

Gazetari dhe komentatori, Ylli Aga, në emisionin A PLAY në ATV, deklaroi se ka disa lojtarë që luajnë në kampionatin e Shqipërisë, të cilët do të ishin një zgjidhje e mirë për përfaqësuesen e Kosovës.

Ai tha se, sikur që lojtarë nga Kosova luajnë për Shqipërinë, nuk do të ishte asgjë e keqe që edhe lojtarë nga Shqipëria të luajnë për Kosovën.

“Nëse lojtarë të veçantë shprehin dëshirën për të luajtur për përfaqësuesen e Kosovës. Ashtu si lojtarët nga Kosova luajnë për Shqipërinë, pse jo edhe nga Shqipëria për Kosovën. Do më pëlqente shumë që disa lojtarë që luajnë edhe në kampionatin e Shqipërisë të luajnë për Kosovën. Nazmi Gripshi do të ishte një tentativë shumë e mirë për mesfushën e Kosovës. Ilir Daja do të ishte një zgjidhje shumë e mirë për përfaqësuesen e Kosovës”, tha Aga. /atvlive.tv

Bisedën e tij të plotë e gjeni në videon më poshtë:

 

 

 

 

KETU

Gazetari dhe komentatori, Ylli Aga, në emisionin A PLAY në ATV, deklaroi se ka disa lojtarë që luajnë në kampionatin e Shqipërisë, të cilët do të ishin një zgjidhje e mirë për përfaqësuesen e Kosovës.

Ai tha se, sikur që lojtarë nga Kosova luajnë për Shqipërinë, nuk do të ishte asgjë e keqe që edhe lojtarë nga Shqipëria të luajnë për Kosovën.

“Nëse lojtarë të veçantë shprehin dëshirën për të luajtur për përfaqësuesen e Kosovës. Ashtu si lojtarët nga Kosova luajnë për Shqipërinë, pse jo edhe nga Shqipëria për Kosovën. Do më pëlqente shumë që disa lojtarë që luajnë edhe në kampionatin e Shqipërisë të luajnë për Kosovën. Nazmi Gripshi do të ishte një tentativë shumë e mirë për mesfushën e Kosovës. Ilir Daja do të ishte një zgjidhje shumë e mirë për përfaqësuesen e Kosovës”, tha Aga. /atvlive.tv

Bisedën e tij të plotë e gjeni në videon më poshtë:

 

 

 

 

KETU

spot_img
spot_img
spot_img

NGJARJE TË TJERA

spot_img
spot_img