‘Bomba’ e merkatos : Ismet Munishi zyrtarizohet tek skuadra ku ka shumë Kampionë

Televizionit “ATV” i është bashkuar sot edhe trajneri,analisti më i famshëm shqiptar Ismet Munishi.

Kjo është konfirmuar nga vetë televizioni “ATV” përmes një video promovuese në faqen e saj zyrtare në facebook.

Munishi apo i njohur si ‘BABA’ ma karizmin e tij ka arritur që të këtë një popullaritet mbarë shqiptar, ka zgjedhur ATV si televizionin ku çdo të diele së bashku më të ftuarit tjerë do të analizojë ndeshjet e futbollit vendor dhe atij ndërkombëtar.

Televizioni ‘ATV’ përndryshe është një nga investime më të mëdha mediatike në Ballkan.

Ekipës së ‘ATV’ iu janë bashkëngjitur gazetarët dhe prezantuesit më të njohur në Kosovë, nga të gjitha televizionet kosovare.

ATV-ja, si projekt i “Media Invest”, do të zhvillohet dhe do të funksionojë në ambiente gjigante, mbi themelet e Kolegjit AAB, i cili nëpërmjet Fakultetit të Komunikimit Masiv dhe Gazetarisë, për 20 vjet me radhe,̈ u ka dhënë mediave në Kosovë profesionistë të spikatur dhe të përkushtuar, të cilëẗ kanë lënë gjurmë në fushën e mediave në vendin tonë.

Investimet në teknologji janë bërë në bashkëpunim me ekspertët më të mirë në fushën e medias. Si rezultat i kësaj, ATV-ja do të transmetojë nëpërmjet teknologjisë së fundit dhe më cilësoren në tregun mediatik në rajon dhe më gjerë./Albanian News

Televizionit “ATV” i është bashkuar sot edhe trajneri,analisti më i famshëm shqiptar Ismet Munishi.

Kjo është konfirmuar nga vetë televizioni “ATV” përmes një video promovuese në faqen e saj zyrtare në facebook.

Munishi apo i njohur si ‘BABA’ ma karizmin e tij ka arritur që të këtë një popullaritet mbarë shqiptar, ka zgjedhur ATV si televizionin ku çdo të diele së bashku më të ftuarit tjerë do të analizojë ndeshjet e futbollit vendor dhe atij ndërkombëtar.

Televizioni ‘ATV’ përndryshe është një nga investime më të mëdha mediatike në Ballkan.

Ekipës së ‘ATV’ iu janë bashkëngjitur gazetarët dhe prezantuesit më të njohur në Kosovë, nga të gjitha televizionet kosovare.

ATV-ja, si projekt i “Media Invest”, do të zhvillohet dhe do të funksionojë në ambiente gjigante, mbi themelet e Kolegjit AAB, i cili nëpërmjet Fakultetit të Komunikimit Masiv dhe Gazetarisë, për 20 vjet me radhe,̈ u ka dhënë mediave në Kosovë profesionistë të spikatur dhe të përkushtuar, të cilëẗ kanë lënë gjurmë në fushën e mediave në vendin tonë.

Investimet në teknologji janë bërë në bashkëpunim me ekspertët më të mirë në fushën e medias. Si rezultat i kësaj, ATV-ja do të transmetojë nëpërmjet teknologjisë së fundit dhe më cilësoren në tregun mediatik në rajon dhe më gjerë./Albanian News

NGJARJE TË TJERA

- Reklamë nga Gjirafa -