INFORMACIONET E FUNDIT NË:

Lifestyle

16 C
Republic of Kosovo
- Reklamë nga Gjirafa -
- Reklamë nga Gjirafa -

Hiqni pikat e zeza në fytyrë vetëm me patate

Ekspozimi i vazhdueshëm në diell pa vënë krem kundër diellit mund të shkaktojë shumë efekte negative në lëkurë. Ndër këto efekte negative mund të...

Mjekët tregojnë sa herë në javë duhet të bëni seks për t’i shpëtuar vdekjes së hershme

Tashmë është e ditur shkencërisht se marrëdhënia seksuale sjellë përfitime shëndetësore. Jo vetëm që ofron kënaqësi, por redukton stresin dhe lehtëson menstruacionet tek gratë. Por tani...
- Reklamë nga Gjirafa -